Autograph ve PGA Tour Ortaklaşa NFT Platformu Yayınlayacak!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

19 Eylül 2022’de yapılan açıklamalara göre, Tom Brady tarafından ortak olarak kurulan dijital koleksiyon ve NFT girişimi Autograph ile PGA Tour resmi lisanslı dijital golf koleksiyonları oluşturmak için bir araya geldi. Bu girişim golf sporunun efsaneleşen anlarını ve yeni anlarını içeren koleksiyonları anacaktır. NFXhaber olarak, detayları sizin için derledik.

Autograph ve PGA Tour Golf Tarihini Yaşatacak!

Profesyonel golf turlarının en önde gelen organizatörü olan PGA TOUR, Autograph ile kapsamlı bir dijital koleksiyon NFT platformu oluşturacak. Bunun için uzun vadeli bir anlaşma yapılmıştır. Ayrıca hayranların bir token’a sahip olarak oyuna olan aşklarını kutlamalarına izin vererek golf sektörü anılacaktır.

Dijital koleksiyon platformu, TOUR rakiplerinin videolarını, bilgilerini, görüntülerini ve rekabetle ilgili farklı unsurları içerecektir. Golf tutkunları artık dünyanın en iyi PGA TOUR golfçülerinin yanı sıra arşivlerden ve mevcut FedExCup sezonundan en sevdikleri anlardan bazılarına erişebilecektir. Ayrıca hayranlar, bunu içeren NFT’leri toplama fırsatına sahip olacaktır. Koleksiyoncular özel dijital, yüz yüze ve yerinde deneyimlere erişim ve programın diğer avantajları da dahil olmak üzere bir dizi yardımcı programla ödüller kazanabilecektir.

Duyuruya göre, imzalı dijital koleksiyon platformu 2023’ün başlarında piyasaya sürülecektir. PGA TOUR Baş Hukuk Sorumlusu Len Brown, konuyla alakalı açıklama yaptı. Açıklamasında, ‘bu ortaklık hayranları spora daha da yakınlaştırmanın yenilikçi bir yoludur. PGA TOUR, dünyanın en yetenekli golfçülerini ve spor tarihindeki rollerini vurgulayan dijital koleksiyonlar sunacaktır. Bunun için Autograph ile çalışmaktan heyecan duyuyoruz. TOUR, taraftarları oyuna ve en sevdikleri oyunculara yaklaştırmak için sürekli olarak yenilikçi yollar arıyor. Bu yüzden Autograph ekibiyle golf sektörünün geleceğini inşa etmeye başlamaktan heyecan duyuyoruz’ dedi.

Autograph’ın İmza Deneyimi Programı Tom Brady ile Başladı!

Tom Brady ve başarılı Web3 platformu Autograph, The Huddle adında bir interaktif programı geçtiğimiz günlerde yayına geçirdi. Yayınlanan premium özellikler, hayranları NFT’lerin gücüyle en sevdikleri kişiliklere yakınlaştırmaktadır. Kısaca bahsedecek olursak, sınırlı sayıda imza deneyimlerinin sahipleri özel dijital ve fiziksel avantajlar elde etmektedir. Örneğin hayranlar, yalnızca sahiplerine özel ürünlere kavuşacaktır. Ayrıca, VIP etkinlik davetiyelerini ve en sevdikleri ünlülerle iletişim kanallarını kullanabilecektir. Tom Brady ile gerçekleşecek ilk imza deneyimi 8 Eylül’de başlatılmıştır.

Koleksiyoncular, sezon bileti adlı özel bir NFT’yi basabilmektedir. Basım yoluyla Tom Brady’nin The Huddle’ına erişim aktif durumdadır. Ayrıca sezon bileti NFT’leri, imza platformunda The Huddle portalına giriş bileti olarak kullanılmaktadır. Biletler kullanılarak hem etkileşime geçilebilir hem de ileride açıklanan bir zamanda satışa sunulabilir. Ayrıca zaman içerisinde yeni faydalar sağlanacaktır. Gelecekte gerçekleşecek olan airdrop’lar NFT’leri ellerinde tutan yatırımcılara yeni fırsatlar sağlayacaktır.

Haber Kaynağı nfxhaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
Autograph ve PGA Tour Ortaklaşa NFT Platformu Yayınlayacak!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!