Ankr ve Polygon Web3 Geliştiricilerine Destek Olacak!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yakın zamanda yapılan bir duyuruya göre, dünyanın önde gelen Web3 altyapı geliştiricisi Ankr, merkezi olmayan bir Ethereum ölçeklendirme platformu olan Polygon ile ortaklık kurduğunu duyurdu. Ortaklığın ana amacı, Supernet geliştiricilerinin Web3 deneyimini ilerletmeleri için Web3’ü geliştirmek ve iyileştirmektir. Ortaklık sistemi, Polygon Blockchain’ine özel bir uygulama oluşturan tüm Web3 geliştiricileri için elverişli hale getirilecektir. NFXhaber olarak, detayları sizin için derledik.

Ankr ve Polygon Blockchain Geliştirmelerini Destekleyecek!

Polygon Supernet, Web3 projeleri üzerinde çalışan Polygon geliştiricilerinin yüksek performanslı bir Blockchain ağı etkin ve verimli bir şekilde kurmasını sağlayacaktır. Bu, geliştiricilerin Ethereum ağında çalıştırılan herhangi bir akıllı sözleşmeyi veya Merkezi olmayan uygulamayı bir Polygon ağına dağıtma olasılıklarını yaratacaktır. Supernet’ler, modüler bir Polygon Blockchain’i tarafından desteklenmektedir. Ayrıca Ppolygon Süpernet geliştiricilere kolayca özelleştirilebilen, birlikte çalışabilirliği entegre eden merkezi olmayan bir ağ sağlamaktadır. Ayrıca Supernet’le güçlendirilmiş Polygon ağının, Blockchain’in yapısını korumak için uygulanan çabayı azaltacak şekilde çalışması beklenmektedir.

Polygon ve Ankr’ın birincil amacı Web3 geliştirmeyi Web2’den daha hızlı ve daha güvenli hale getirmektir. Polygon protokolü, Ankr uygulama zincirini güvence altına alacaktır. Ayrıca Polygon Süpernet’i koruyacaktır. Ayrıca açıklamalara göre, diğer nitelikli ortaklar bu özel protokolü sürdürecektir. Polygon mimarisinden daha fazla yükseltme ortaya çıktıkça, Polygon protokolünün kullanılması da elde edilen Web3 deneyimini iyileştirecektir.

Ankr ve Polygon Supernet’ler birbirleriyle uyumlu çalışmaktadır. Ayrıca Ethereum Blockchain ekosistemiyle de uyumlu olacaktır. Web3 geliştiricilerinin Polygon edge Supernet ile güçlendirilmiş ağlarda bağımsız Blockchain’ler oluşturmasına izin verilecektir. Ayrıca şu anda ana Web3 benimsemesini sağlayan iki ana sorunu çözeme kavuşacaktır. Bunlar sırsaıyla, yavaş işlem hızları ve yüksek gas ücretleridir. Her merkezi olmayan Web3 Uygulaması için geliştirilen özel Blockchain, Dapp’ler arasındaki rekabeti ortadan kaldıracaktır. Bununla birlikte, Web3 geliştirmeleri ölçeklendirilebilecektir.

Ankr, Web3 geliştirme için en önde gelen küresel düğüm ağı sağlayıcısıdır. Ankr şu anda aylık olarak 250 milyardan fazla Blockchain talebine hizmet etmektedir. Ankr’ın upchain yöneticisi, Polygon ortaklığıyla Ankr’ın mevcut web2 UX’ten daha iyi bir kullanıcı arayüzü oluşturmak için çaba göstereceğini belirtti. Kev Silk’e göre, Ankr uygulama zincirini ve Polygon Supernets’i birleştirmek, Web3 içinde hayati önem taşımaktadır. Bu da yüksek kaliteli Web3 oyun platformları, finansal araçlar ve diğer merkezi olmayan uygulamalar sağlayacaktır.

Haber Kaynağı nfxhaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Ankr ve Polygon Web3 Geliştiricilerine Destek Olacak!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!