WazirX, The Sandbox ile yaptığı iş birliğini duyurdu

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hindistan merkezli kripto para borsası WazirX, oyun tabanlı ‘metaverse’ platformu The Sandbox ile iş birliği içerisinde yeni bir “Öğren-Kazan” kampanyası başlattığını duyurdu. Kampanyanın, 19 Eylül’de başlayacağı ifade edildi. WazirX Başkan Yardımcısı Rajagopal Menon, konuya ilişkin açıklamasında yeni kampanya ile kriptoyu öğrenme sürecini çok daha ilginç ve eğlenceli bir deneyim haline getirmeyi amaçladıklarına ve kripto meraklılarından geniş çapta katılım beklediklerine işaret etti.  

Aktarılan detaylara göre; kampanya kapsamında iki platform, iki aşamalı bir yarışma düzenleyecek. İlk aşamada katılımcılar, The Sandbox Alpha hakkında 10 soruluk bir test çözecek. Test tamamlandıktan sonra, katılımcıların 19 Eylül ve 25 Eylül tarihleri arasında en az 10 SAND’lik alım-satım işlemi yapması gerekecek. Kazananlar, her iki turu da tamamlayan katılımcılar arasından rastgele seçilecek. Daha sonra bu kişilere, yeni bir ‘metaverse’ evrenine tam erişim ve 500 SAND kazanma fırsatı sunan Alpha Season 3 ‘pass’leri hediye edilecek.  

WazirX, daha önce de bir “Öğren-Kazan” yarışması düzenlemişti

Öte yandan; The Sandbox Alpha’nın yeni sezonu, kullanıcılara birden fazla oyun seçeneği sunuyor. En etkileşimli sezonlardan biri olan Alpha Season 3, 90’dan fazla tek oyunculu ve çok oyunculu deneyimle birlikte geliyor.  

Paylaşılan diğer bilgilere göre; 12 milyondan fazla kullanıcısı bulunan WazirX, daha önce de bir “Öğren-Kazan” yarışması düzenlemişti. 21-28 Haziran 2022 tarihleri arasında düzenlenen etkinliğe, baştaki yarışmayı kazanan 8 binden fazla kripto meraklısı katılmıştı. Kazananlar, 200 Hindistan Rupisi değerinde WRX ile ödüllendirilmişti. 

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
WazirX, The Sandbox ile yaptığı iş birliğini duyurdu
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!