Blockchain Eğitimi Veren Ülkelerin Sayısı Artıyor • Coinkolik

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Pakistan Başbakanlık Ofisi, Fasset ortaklığıyla 1 milyon gece Blockchain tabanlı teknolojiler, web3 ve kripto konusunda eğitim verecek.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Singapur, Lihtenştayn, Güney Kore ve Türkiye gibi birçok Blockchain eğitimi veren ülkeler arasına Pakistan da katılıyor. Bu yılın başlarında Pakistan’da kripto paraların ve diğer ilgili işlemlerin yasaklanması tavsiyesinde bulunulmuştu. Kripto sektörüne bakışını yumuşatan Pakistan’dan eğitim hamlesi geldi.

Pakistan, Blockchain Teknolojileri Eğitimi Verecek

Pakistan’ın Başbakanlık Gençlik Programı (PMYP) aracılığıyla 1 milyon genç eğitim görecek. Fasset ve JazzCash ile yapılan eğitim ortaklığı kapsamında ajanslar kurulacak.

İlginizi çekebilir: Inter, Formasından Kripto Firmasının Logosunu Kaldırmayı Planlıyor

Bir yıl boyunca yaklaşık 1 milyon gencin öğrenim göreceği bu eğitimle, önemli ekonomik konuların öğretilmesi, dijital geleceğin yakalanması ve iş fırsatlarının kapısının aralanması hedefleniyor.

web3.0 metaverse

Eğitim alan kişiler, Gelecek için Beceriler ve Herkes için Beceriler olmak üzere iki temel başlık altında toplanacak.

Her iki kuruluş birlikte çalışarak blockchain ve web3 konusunda eğitim vermek için bir müfredat oluşturacak. Müfredat, gençlerin bu alanda bir kariyer yaratmaları için ihtiyaç duyacakları teknik beceri eğitimlerini içerecek. Aynı zamanda, özel olarak Pakistan’da mevcut olan web3 geliştirici tabanını güçlendirmeye odaklanacak.

Haber Kaynağı www.coinkolik.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Blockchain Eğitimi Veren Ülkelerin Sayısı Artıyor • Coinkolik
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!