Ethereum Merge, İstanbul’da 100’ün üzerinde isimle kutlanacak

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto tarihinin en önemli teknolojik güncellemesi olarak kabul edilen Ethereum Merge yükseltmesi, kısa bir süre önce başarıyla gerçekleşti. Bu gelişmeyle birlikte; Ethereum ağı, resmi olarak ‘iş kanıtı (PoW)’ modelinden çok daha az enerji tüketimine neden olan ve çok daha verimli ‘hisse kanıtı (PoS)’ modeline geçiş yaptı. Yapılan yükseltmenin, Ethereum ağındaki enerji tüketimini yüzde 99,95 oranında azaltması ve Ethereum’un kullanıcı tabanını büyük ölçüde genişletmesi bekleniyordu.

End of an era for #Ethereum!

To celebrate the #Merge, one of the most important developments in the history of blockchain, we are coming together with 100+ names in the Turkish Ethereum ecosystem as @ETHIstanbul 🥳

“After Merge Party” is at @lunaparkhub on September 21st. pic.twitter.com/EXVCPq1ijD

— ETHIstanbul (@ETHIstanbul) September 16, 2022

Yaşanan gelişme sonrası; İstanbul’un aktif kripto topluluklarından ETHIstanbul, başarıyla gerçekleşen Ethereum Merge yükseltmesini 21 Eylül Çarşamba günü İstanbul’da kutlayacağı “After Merge” isimli bir etkinlik düzenleyeceğini açıkladı. 

After Merge etkinliği, Ethereum ekosisteminden 100’ün üzerinde ismi ağırlayacak

Aktarılan detaylara göre; etkinliğe, Türkiye’de Ethereum ekosisteminden 100’ün üzerinde isim katılacak. ‘Lunapark Web3 Hub’da gerçekleşecek ‘After Merge’ etkinliğinde; Doruk İşmen, Turan Sert, Ece Belgin, Baki Er, Orientus Prime ve Efe Bulduk da konuşmacılar arasında yer alacak. Konuşmacılar, etkinlikte Merge yükseltmesinin önemini ve etkilerini katılımcılarla tartışacak. 

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Ethereum Merge, İstanbul’da 100’ün üzerinde isimle kutlanacak
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!