BYOPills NFT Nedir?

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

BYOPills NFT, toplamda 10,000 adet üç boyutlu “haptan” oluşan NFT koleksiyonudur. NFXHaber olarak bu makalede BYOPills NFT nedir sorusuna yanıt vereceğiz. Bununla birlikte koleksiyonun fiyatına ve nasıl satın alınabileceğine açıklık getireceğiz. Keyifli okumalar dileriz.

BYOPills NFT Nedir?

Koleksiyon, BYOVERSE içinde oyun içi kullanım durumlarına sahip 10,000 adetin yer aldığı bir dijital sanat koleksiyonudur. BYOPills, çeşitli metaverse’lerde tüketilebilen ilk NFT olma hedefiyle yola çıkmıştır.

Diğer yandan BYOVERSE ise BYOPills sahiplerinin avatarlarını kontrol edebilecek bir sanal oyun dünyasıdır. Ek olarak BYOpills sahipleri, proje sahiplerinin gelecekteki işlerine de erişim hakkına sahiptir. “Pills” dışında yaratıcılar, “Apostles, Vapes ve Crafts” koleksiyonlarına sahip. Ayrıca bu koleksiyonlar da Pills gibi farklı oyun içi yardımcı programlarına sahiptir. Koleksiyonun yaratıcıları uzun vadede Pills’i diğer blok zincir tabanlı oyunlara da entegre etmeyi planlamaktadır.

BYOPills NFT’nin Fiyatı Nedir?

Koleksiyon makalenin yazıldığı şu sırada OpenSea NFT pazarında ortalama sayılabilecek 0,34 ETH’lik taban fiyatıyla işlem görmektedir. Bununla birlikte koleksiyonun şu anda görünen ticaret hacmi ise 6,5 ETH’dir.

BYOPills NFT’nin OpenSea NFT pazarında toplamda 10,000 adet dijital sanat eseri bulunmaktadır. Koleksiyona ev sahipliği yapan kişi sayısı ise OpenSea verilerine göre 3,2 bin civarındadır.

BYOPills NFT Nasıl Alınır?

Bu koleksiyona ilgi duyan yatırımcılar, BYOPills NFT’nin OpenSea’deki sayfasını buraya tıklayarak ziyaret edebilmektedir. Bununla birlikte koleksiyona ilgi duymakla kalmayıp koleksiyonun bir parçası olmak ve koleksiyonu satın almak isteyen yatırımcıların ise yapmaları gereken birkaç işlem bulunmaktadır.

BYOPills NFT koleksiyonunu satın almak isteyen yatırımcılar, ilk önce Metamask gibi bir dijital kripto para cüzdanına sahip olmalıdır. Çünkü Metamask cüzdanı, OpenSea’de alım satım yapmak için kullanılması gerekli olan cüzdanlardan biri hatta aralarında en popüler olanıdır. Cüzdan sahibi olduktan sonra yatırımcı, ödeme işleminde kullanmak üzere bir miktar Ether satın almalı ve bu Ether’i kripto para cüzdanına (Metamask) aktarmalıdır. Son adımda ise yatırımcının dijital kripto cüzdanını OpenSea’ye bağlaması gerekmektedir. Bağlantı kurulduktan sonra kullanıcı, dilediği NFT’yi seçerek satın alma işlemini kolayca gerçekleştirebilmektedir.

Haber Kaynağı nfxhaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
BYOPills NFT Nedir?
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!