Apocalyptic Apes Nedir?

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

8,888 adet maymun NFT’sinden oluşan kıyamet sonrası temalı NFT koleksiyonudur. Bu makalede NFXHaber olarak Apocalyptic Apes nedir sorusuna yanıt vereceğiz. Bununla birlikte projenin fiyatına ve nasıl alınacağına da değinmeyi ihmal etmeyeceğiz.

Apocalyptic Apes Nedir?

Ethereum blok zincirinde benzersiz şekilde oluşturulan ve kıyamet sonrası temasına sahip NFT koleksiyonudur. Koleksiyonda 8,888 adet maymun NFT’si bulunmaktadır. Oyunlar, filmler ve distopik geleceklerden ilham alınarak oluşturulmuştur.

Hikayeye göre distopik gelecekten de ilham alan koleksiyonda maymunlar (Apocalyptic Apes) “geldikleri geleceği engellemeye yardımcı olmak için zamanda geriye gitmişlerdir.”

Koleksiyon birçok ortağa sahiptir ve ileri görüş şirketlerle partnerlik yapma hedefine sahiptir. Halihazırda ortaklık ilişkinin bulunduğu şirketler şunlardır: Click, Golden State Hemp ve TeamSeas. Bununla birlikte projenin kurucusu ise aynı zamanda Bored Ape Yacht Club’ın üyesi olan Bill Starkov’dur.

Apocalyptic Apes’in Amacı Nedir?

Projenin birkaç amacı bulunmaktadır ama özetlemek gerekirse proje dünyayı daha iyi bir yere dönüştürmeyi amaçlamaktadır. Platform, yukarıda bahsettiğimiz gibi ileri görüşlü işletme ve projeler ortak olma vizyonuna sahiptir. Hedef; partnerlerle birlikte güçlü Web 3.0 topluluğu oluşturmaktır.

Apocalyptic Apes’in Fiyatı Nedir?

Apocalyptic Apes koleksiyonu şu anda OpenSea NFT pazarında 0,155 Ethereum’luk taban fiyatıyla işlemdedir. Bununla birlikte koleksiyonun ticaret hacmi ise şu anda 7,9 bin ETH’dir.

Koleksiyonun şu anda Opensea’de 8,9 bin civarında (8,888) NFT’si yer almaktadır. Ek olarak projeye elinde bulunduran kişi (sahip) sayısının ise şu anda 3,5 bin olduğu ifade edilmiştir.

Apocalyptic Apes Nasıl Alınır?

Apocalyptic Apes koleksiyonuna ilgi duyan yatırımcılar, koleksiyonun OpenSea’deki sayfasını buraya tıklayarak ziyaret edebilmektedir. Fakat koleksiyona ilgi duymakla kalmayıp koleksiyona yatırımda bulunmak isteyen kullanıcıların ise yapmaları gereken bazı işlemler bulunmaktadır.

Koleksiyonu satın almak isteyen yatırımcılar, ilk önce NFT pazar yerinde (OpenSea) kullanacakları Metamask gibi bir dijital kripto para cüzdanına sahip olmalıdır. Sonrasında ise kullanıcıların ödeme işleminde kullanmak için Ethereum satın almaları gerekmektedir. Ardından kullanıcılar aldıkları Ethereum’u kripto para cüzdanlarına (Metamask) göndermelidir. Final adımında ise kullanıcının dijital kripto para cüzdanını OpenSea’ye bağlaması gerekmektedir. Bağlantı işleminin ardından yatırımcı, dilediği NFT’yi seçerek satın alma işlemini zorlanmadan gerçekleştirebilmektedir.

Haber Kaynağı nfxhaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Apocalyptic Apes Nedir?
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!