Akutar Mint Pass Nedir?

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Akutar Mint Pass sahiplerine ücretsiz bir Akutar avatarı sağlayan kart koleksiyonudur. Bu makalede NFXHaber olarak Akutar Mint Pass Nedir sorusuna yanıt vereceğiz. Ek olarak Akutar Mint Pass’ın mevcut fiyatına ve nasıl satın alınabileceğine de değineceğiz. Keyifli okumalar dileriz.

Akutar Mint Pass Nedir?

Sahipleri halka açık satışlarda ücretsiz Akutar avatarı kullanma şansı veren 9,337 adet geçiş kartının yer aldığı NFT koleksiyonudur. Ek olarak kullanıcılarına açık eksiltme müzayedelerinde 0,50 ETH’lik bir indirim sağlamaktadır. Ancak indirim talebinde bulunan kullanıcıların, bu avantajdan yararlanabilmek için NFT’yi 22 Nisan 2022’de cüzdanların bulundurmaları gerekmekteydi.

Akutar Mint Pass üç farklı kategoriye ayrılmaktadır. Bunlar; Random, OG ve Mega OG’dir. The Random Pass, sahibinine rastgele bir avatar sağlamayı garanti etmektedir. OG, sahibine OG özelliğine sahip bir avatar garanti etmektedir. Diğer yandan Mega OG ise sahibine Mega OG özellikli bir avatar vermeyi taahhüt etmektedir.

Projenin arkasında eski MLB (Amerikan Ulusal Beyzbol Ligi) oyuncusu Micah Johnson’dur. Akutar, Afro Amerikalıları güçlendirme amacını taşıyan bir topluluktur.

Mint Pass’ın Akutar NFT’nin gerçek potansiyelini ortaya çıkardığı söylenmektedir. 9,337 adet öğe, Akutar NFT’yi almak bir yoldur. Ek olarak proje iş birlikleriyle dikkat çekmektedir. İşbirliği yapılan proje ve markalar arasında Billionaire Boys, Paper Planes ve PUMA bulunmaktadır.

Akutar Mint Pass NFT’nin Fiyatı Nedir?

Koleksiyon şu anda OpenSea üzerinde 0,01 ETH’lik taban fiyatıyla işlem görmektedir. Bununla birlikte koleksiyonun ticaret hacmi ise 7,2 ETH’dir.

Akutar Mint Pass NFT’nin OpenSea’de sergilenen 9,336 adet NFT’si bulunmaktadır. Bu koleksiyona sahip olan kişi sayısı ise şu anda 3,9 bin olarak görülmektedir.

Akutar Mint Pass NFT Nasıl Alınır?

Bu NFT koleksiyonuna ilgi duyan yatırımcılar, koleksiyonun OpenSea’deki sayfasını buraya tıklayarak ziyaret edebilmektedir. Bununla birlikte koleksiyona ilgi duymakla kalmayıp koleksiyonunun bir parçası olmak isteyen yatırımcıların ise yapmaları gereken birkaç işlem bulunmaktadır.

Akutar Mint Pass NFT’yi satın almak isteyen kişiler, ilk önce Metamask vb. bir dijital kripto para cüzdanına sahip olmalıdır. Sonrasında ödeme işleminde kullanmak üzere bir miktar Ethereum almalı ve bu Etheruem’u kripto para cüzdanına aktarmalıdır. Son adımda ise kullanıcının dijital cüzdanını OpenSea’ye bağlaması gerekmektedir. Bağlantı kurulduktan sonra kullanıcı, dilediği NFT’yi seçerek satın alma işlemini kolayca gerçekleştirebilmektedir.

Haber Kaynağı nfxhaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
Akutar Mint Pass Nedir?
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!