Ethereum (ETH) 18 Günün En Düşük Seviyelerine Düşerken, Bitcoin (BTC) 20 Bin Doların Altında İşlem Görüyor!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Birleşme, varlık 1.450 doların altına düştüğü için şimdiye kadar sadece Ethereum sahipleri için acı getirdi.

Birleştirme sonrası burada ve kripto piyasalarına herhangi bir pozitiflik getirmedi. Bitcoin 20.000 dolar civarında mücadele etmeye devam ederken, ETH birkaç haftanın en düşük seviyesine düştü.

Dünün kazananı olan ETC bile bugün çift haneli yüzdelerle düşüş yaşadı.

ETH, Birleştirme Sonrası Sert Düşüş Yaşadı

Kripto topluluğunun içindeki ve dışındaki tüm gözler dün Ethereum’daydı. Geçtiğimiz birkaç ay boyunca heyecan yaratmanın ardından, PoW ana ağı PoS İşaret Zinciri ile birleştiğinde, çok beklenen Birleşme etkinliği nihayet gerçekleşti.

Ağ üzerindeki etkileri, önümüzdeki aylarda ve yıllarda henüz çözülmedi. Fiyat açısından daha ilginçti çünkü bu yılın tartışmasız en önemli gelişmesiydi. Başlangıçta, Ethereum hala 1.600 dolar civarındaydı.

Daha sonra daha fazla hareketlilik geldi ve boğalar için acı vericiydi. Birkaç saat içinde, ikinci en büyük kripto para 100 doların üzerine düştü ve Ağustos sonundan bu yana 1.450 doların altındaki en düşük pozisyonuna düştü.

Madencilerin geçişi nedeniyle Hash oranı dün fırlayan Ethereum Classic de kısa bir süre yükseldi ancak şimdi günlük ölçekte %10’un üzerinde düştü.

Ripple, Cardano, Polkadot, Solana, Dogecoin, Shiba Inu ve MATIC de daha büyük çaplı altlardan kırmızının derinliklerinde olanlarından. Binance Coin ve Tron, şimdilik bu düzeltmeyi daha hafife alıyor gibi görünüyor.

Genel olarak, kripto piyasa değeri günde yaklaşık 30 milyar dolar kaybetti ve 950 milyar doların altına düştü.

ethereumethereum (eth) 18 günün en düşük seviyelerine düşerken, bitcoin (btc) 20 bin doların altında i̇şlem görüyor! 3

Bitcoin 20 Bin Doların Altında

Birincil kripto para birimi de 23.000 doların üzerine çıkması durdurulduğundan beri son birkaç gün içinde mücadele etti. Takip eden günlerde, varlık yaklaşık 3.000 dolar değer kaybetti ve birkaç haftanın en düşük seviyesi olan 20.000 doların altına düştü.

Bu seviyeyi geri almaya çalıştı ve üzerine çıktı. Sonraki birkaç günü orada, kuzeyinde kalma mücadelesi vererek geçirdi, ancak son 24 saat içinde başarısız oldu.

Piyasa genelindeki geri çekilme, şu anda 19.800 $ ‘da mücadele ettiği için Bitcoin’i de güneye itti. Piyasa değeri 400 milyar doların altına düştü, ancak gümüş astar, hakimiyetinin bir günde %0,5 artarak %39’un üzerine çıkmasıdır.

ethereumethereum (eth) 18 günün en düşük seviyelerine düşerken, bitcoin (btc) 20 bin doların altında i̇şlem görüyor! 4

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.


Post Views:
14

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Ethereum (ETH) 18 Günün En Düşük Seviyelerine Düşerken, Bitcoin (BTC) 20 Bin Doların Altında İşlem Görüyor!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!