Micah Johnson, Aku ile D23 Expo’ya Katıldı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Birkaç gün önce Disney, Walt Disney Company’yi ve dünyalarını kutlamak için D23 Expo’ya ev sahipliği yaptı. Etkinlikte Web3 marka elçisi Micah Johnson, Aku karakterini tanıttı. Ayrıca bu tanıtıma Visa sponsor oldu. Marvel Studios, Walt Disney Studios, Pixar ve Disney’in diğer film ve televizyon stüdyolarının sergilerine katılması beklenirken, Aku görünen tek Disney olmayan karakter olarak dikkat çekti. Etkinlik, 9 ile 11 Eylül tarihleri ​​arasında Kaliforniya’daki Disneyland Anaheim Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilmiştir. NFXhaber olarak, detayları sizin için derledik.

Etkinlikte Görünen Yabancı Micah Johnson Karakteri Çıktı!

Aku Micah Johnson ile tanınan bir karakterdir. Ayrıca kuruluşu, hiçbir hayalin imkansız olmadığını kanıtlamak üzerine gerçekleştirilmiştir. Bu kapsamda dünyanın ilk dijital kaşiflerinden biri olarak tanınmaktadır. Johnson, Twitter üzerinden haberlere yanıt verdi. Ayrıca Visa’nın bir sanatçı olarak kendisine sağladığı tüm destek için derinden teşekkürlerini iletti.

Bu yıl içerisinde, Visa’nın yaratıcıları NFT’ler ve Web3 dünyasına sokmak için bir program yayınladı. Bu kapsamda Johnson’ın programın elçisi olacağı duyurulmuştur. Visa’nın seçilmiş sanatçılara sunduğu hizmetlerden bazıları, düşünce liderlerine erişim, teknik ve ürün rehberliği, topluluk oluşturma ve Visa’nın ortaklarıyla ağ kurmayı içermektedir. Ayrıca program sonunda katılımcılara NFT projelerine başlamaları için hibe verilecektir. Johnson 2018’de emekli olmuştur. Ayrıca emekliliğinden itibaren hayatını sanat eserleri yaratmaya adamıştır. Aku onun en ünlü karakteridir. Ayrıca sanatçı, genç bir çocuğun kendisine ‘Astronotlar siyah olabilir mi’ diye sormasıyla karakteri yarattığını açıklamıştır. Bu yılın ağustos ayında, karakter Time Magazine kapağında yayınlanarak bütün ilgiyi üstüne çekmiştir.

Web3 ve Şirketler

Visa’nın Disneys D32 Expo’da Web3 marka elçisi Micah Johnson’ın yapıtını tanıtma hamlesi, Web3 haberlerini takip edenler için pek sürpriz sayılmamaktadır. Yıl içerisinde, finansal ve ödeme hizmeti şirketleri Web3, NFT’ler ve Metaverse yatırım yapmıştır. Bunlara birkaç örnek verecek olursak, Güney Kore’nin bir numaralı bankası KEB HanaBank Metaverse giriş yaptı. Banka, popüler Metaverse The Sandbox ile Metaverse’e giriş yapmıştır. Bankanın Web3 kararı, Kore’deki bankacılığı Metaverse işine genişletmek için ülke çapında bir çaba olarak yorumlanmıştır.

İkinci olarak, Japonya’nın en büyük ikinci bankacılık kurumu olan Sumitomo Mitsui, müşterilere NFT’ler ve kripto ile ilgili hizmetler için Web3 şirketi HashPort ile iş birliği yaptığını duyurdu. Banka, girişimlere öncülük etmek ve Japonya’da kripto ve DeFi için sponsor olarak hareket etmek istemektedir. Ayrıca bunun için bir token iş laboratuvarı kuracağını açıklamıştır. Son olarak yaz aylarının başında, Mastercard, yedi NFT ve Web3 platformuyla iş birliği yaptığını duyurdu. Müşteriler Mastercard’larını yedi Web3 platformundan herhangi bir şey satın almak için kullanabilmektedir.

Haber Kaynağı nfxhaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Micah Johnson, Aku ile D23 Expo’ya Katıldı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!