Güney Kore’den Terra Kurucusu için Tutuklama Kararı • Coinkolik

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Güney Kore’deki bir mahkeme tarafından Terra’nın kurucusu Do Kwon için tutuklama emri çıkarıldı.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bloomberg‘te yer alan habere göre, Seul’deki mahkeme Do Kwon ve diğer beş kişi için tutuklama emri çıkardı. Daha önce yerel bir gazetede, arama emrinin sermaye piyasası kurallarının ihlaliyle ilgili olduğu belirtilmişti.

Terra Kurucusu Do Kwon’a Tutuklama Emri Çıkarıldı

Hem Güney Kore hem de ABD’deki davalarda adı geçmeye başlayan Do Kwon tarafında yaşanan son gelişmelerin ardından Güney Kore’den yeni bir karar geldi. Güney Kore Seul’deki mahkeme, Terraform Labs kripto para ekosisteminin kurucusu Do Kwon için tutuklama emri çıkardı.

İlginizi çekebilir: FTC, Celsius’un İflas Davasına Müdahil Olmak İstiyor

Terra platformunun stablecoin’i TerraUSD’nin Mayıs ayında çökmesiyle kripto para sektörüne olan inanç azaldı. Bununla birlikte piyasalar alt üst oldu ve diğer bazı firmalar da iflas bayraklarını çektiler.

Bu yılın Temmuz ayında, Güney Kore, Do Kwon’un yöneltilen suçlamalara karşı cevap vermesini istemişti. Ancak Terra Blockchain ağının çökerek piyasaya ciddi zararlar vermesinin ardından, ilk röportajlarından birinde Do Kwon, Terra’nın çöküşünü araştıran Güney Koreli müfettişlerin kendisine ulaşmadığını söyledi.

Haber Kaynağı www.coinkolik.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Güney Kore’den Terra Kurucusu için Tutuklama Kararı • Coinkolik
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!