ETHW Core, hard fork’u Merge sonrası 24 saatte gerçekleştirecek

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Uzun süredir beklenen Ethereum Merge ufukta gözükmüşken, büyük güncelleme konusunda herkes heyecanlı değil. Kendisini ETHW Core olarak adlandıran bir grup, değişime karşı olduklarını belirterek, Merge sonrası 24 saat içinde hard fork gerçekleştireceklerini duyurdu. 

ETHPoW proje adı ve ETHW token ile hareket edecek ETHW Core, ana ETH blockchain ağından ayrılarak, Merge sonrası ETH madenciliğini hayatta tutmak için PoW versiyonunu sürdürmeyi planlıyor.

Grup, 13 Eylül tarihli gönderisinde “ETHW mainnet’in Merge’ten sonraki 24 saat içinde oluşturulacak. Tam tarih, başlangıçtan 1 saat önce sayaç ile bildirilecek ve tüm teknik yönler kamu ile vakti gelince paylaşılacak,” diye belirtti.

Merge, Ethereum ağını mevcut iş ispatı (PoW) madencilik modelinden hisse ispatı (PoS) mutabakat mekanizmasına taşıyacak ve madencileri devreden çıkartarak, yerlerine doğrulayıcıları koyacak.

29 Ağustos’ta açık mektup yayımlayan grup, “PoS gerçekten oyun değiştirici, fakat kötü yönlerde,” diye açıkladı. Grup, “PoS Ethereum bu kadar mükemmelse, rekabetten neden korkuyorsunuz?” diye sorsa da, çoğu topluluk üyesi kararın ideolojik farklılıktan çok, para gayesiyle alındığını düşünüyor.

Eski Ethereum Vakfı üyesi Hudson Jameson ise fork’un neden Merge’ten sonra başlatılacağını merak ediyor.

Jameson, “Merge sonrası başlarlarsa pek de hash gücü bulamayacaklarından endişe ediyorum. Hash gücü o zamana kadar çoktan diğer zincirlere aktarılmış olacak ve ETHPoW’un değer önermesi epey zayıflamış olacak,” diye ekledi.

So.

1. ETHPoW actually isn’t freezing contracts.
2. It is unclear if they are still editing EIP-1559 to the tips go to a “miner DAO” (code PRs suggest this is happening).
3. They are likely launching days after the merge happens (from what I can tell in the code). https://t.co/vvjf7neS0w

— Hudson Jameson (@hudsonjameson) September 8, 2022

ETH Merge, her şeyin yolunda gitmesi halinde bir günden kısa süre içerisinde gerçekleştirilecek.

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
ETHW Core, hard fork’u Merge sonrası 24 saatte gerçekleştirecek
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!