Walken Metaverse, 1 Milyon Kişiye Ulaştı! Güncellemeleri Duyurdu!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kazanmak için yürü mobil uygulaması Walken, kullanıcı sayısında 1 milyonun üzerine çıktıklarını açıkladı. Ekip, projenin yol haritasındaki yeni adımları duyurdu. Ayrıca Web3’ü benimseyerek, Blockchain teknolojisinin yardımıyla daha sağlıklı bir yaşam tarzını oyunlaştırmayı hedeflediklerini açıkladılar. NFXhaber olarak, detayları sizin için derledik.

Walken Yeni Yol Haritasını Duyurdu!

Walken, kullanıcıların adım sayılarını yakalamak için standart akıllı telefonların ve giyilebilir cihazların hareket algılama özelliklerini kullanan bir uygulamadır. Ayrıca kazanmak için yürü mobil uygulaması olarak bilinmektedir. Fiziksel aktiviteler gerçekleştirerek, kullanıcılar uygulama içi oyun ve NFT’ler için WLKN token’ları ile ödüllendirilmektedir. Walken ekosistemi kapsamlı bir büyüme yaşarken ekip, birkaç önemli gelişmeyle birlikte projenin yeni yol haritasını açıkladı.

Platform, insanların formda kalmaları için oyun oynamalarını hedeflemektedir. Aynı zamanda insanlara egzersiz rutinlerine bağlı kalmaları için finansal teşvikler sunmaktadır. Ayrıca bu teşvikler Web3’ün en heyecan verici endüstri fırsatlarından biri olarak kabul edilmektedir. Walken, kripto, Blockchain teknolojisi ve NFT’ler ile daha sağlıklı bir yaşam tarzını oyunlaştırmayı hedeflemektedir. Ayrıca bu vizyon gerçeğe dönüşmek üzeredir. Walken, lansmanından bu yana birkaç önemli dönüm noktasına ulaşmıştır. Ayrıca önemli bir büyüme kaydetmeye devam etmektedir.

Platform, yedi ek dil ile daha iyi bir destek sunmayı hedeflemektedir. Ayrıca Walken’e yeniden yatırım yapmak ve topluluğa değer katmak için topluluk tarafından oluşturulan 60 milyon token’ı kullanmayı planlamaktadır. Ekosistemine daha fazla katılım getirmek için ekip, CAThlet’leri içeren yeni bir oyun geliştirmektedir. Ayrıca bu oyun platformdan ayrı olarak piyasaya sürülecektir. Walken, oyuncu aktivitelerini ve başarılarını gösteren sıralama sistemlerini ve aktif oyuncuları ödüllendirmek için bir çark yerleştiriyor. Açıklamalara göre hem Android hem de İOS işletim sistemlerinde aktif olacaktır. Walken Ambassador programı yerel toplulukları destekleyecektir. Ayrıca ilgili bonuslarla özel bir tavsiye programı da olacaktır.

Kullanıcı Sayısı Artış Gösteriyor!

Walken, ekosistemlerinde önemli bir büyüme gösteren bazı istatistikleri paylaşmıştır. İstatistiklere göre, Walken’in bugüne kadar 1,11 milyondan fazla kullanıcısı bulunmaktadır. Ayrıca bu sayının 2022’nin 4. çeyreğine kadar 2 milyona ulaşması beklenmektedir. Bu istatistikler Web3 için önemi değerlere dayanmaktadır.

Ekibe göre, uygulamanın günlük yeni Android kullanıcısı 7.000 iken iOS kullanan 1000 yeni günlük kullanıcısı bulunmaktadır. Günlük kullanıcı sayısının 20 000’i aştığı Temmuz ve Ağustos ayları günlük rekorların kırıldığı dönemdir. En fazla kullanıcı tabanını Rusya yüzde 19,6 ile oluşturmaktadır. Ayrıca Rusya’yı Ukrayna yüzde 10,4 ile takip ederken, Hindistan’da yüzde 7,34 ile arkalarından gelmektedir.

Haber Kaynağı nfxhaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Walken Metaverse, 1 Milyon Kişiye Ulaştı! Güncellemeleri Duyurdu!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!