Rockstar Kurucu Ortağı, Blockchain’e Transfer Oldu

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Blockchain sektörü günümüzdeki birçok sektör ile sıkı bağlar kurmuş durumda: Bankacılık, finans spor ve tabiki oyun. Bu alanda yatırımcıların da aktif olarak rol aldığı gelişim, beraberinde birçok önemli ismi de getiriyor. Son olarak bu isimlerden biri de Rockstar Games’in GTA 5 ve Red Dead Redempion 2 de dahil olmak üzere birçok oyununda imzası olan Dan Houser oldu. Houser, Blockchain tabanlı oyun geliştiricisi Revolving Games‘in danışma kuruluna katıldı.

Rockstar Kurucu Ortagi Blockchaine Transfer Oldu 1

Rockstar Kurucu Ortağı Blockchain Oyunlarına İmza Atacak

Oyun günümüzdeki en büyük sektörler arasında yer alıyor. Yakın zamanda açıklanan Newzoo Global Pazarı Raporu’na göre, 2021 yılında küresel oyun sektörü 170 milyar doları aştı. Bu noktada yeni yeni ortaya çıkan Blockchain tabanlı oyunların da (GameFi) önemli günden güne artıyor.

Daha öncesinde GTA 5 ve Red Dead Redempion 2 gibi oyunlarda imzası olan Dan Houser, Revolving Games’in 13.2 milyon dolarlık yatırım turuna katıldı. Bu katılım sonrası şirketin danışma kuruluna katılan Houser, tecrübelerini GameFi oyunlarına aktaracak.

İlginizi çekebilir: HashKey, Kripto Portföyü Yönetmek İçin Hong Kong’tan Onay Aldı

Diğer taraftan Blockchain ve çevresel etkileri etrafındaki tartışmalara rağmen Dan Houser, teknolojiye yatırım yapan bir geliştirici olmaktan çok uzak. Yine de oyun sektöründe önemli bir ismin kripto topluluğuna katılması, hem sektör hem de topluluk açısından güzel bir adım.

Haber Kaynağı www.btchaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Rockstar Kurucu Ortağı, Blockchain’e Transfer Oldu
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!