Fidelity, Citadel ve Charles Schwab’den yeni kripto para borsası

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Citadel, Fidelity ve Charles Schwab’in içerisinde bulunduğu bir finans konsorsiyumu, “EDX Markets” isimli yeni bir kripto para borsası kurduklarını duyurdu. Virtu, Sequoia Capital ve Paradigm da yeni borsayı destekleyen şirketler arasında yer aldı. Yapılan hamle, finans devlerinin küresel ekonomide bu yıl deneyimledikleri düşüşe rağmen dijital varlıklarda yeni bir fırsat görmeye başladığına yönelik bir işaret olarak görüldü.  

Aktarılan detaylara göre; EDX, yayınladığı resmi açıklamada hem bireysel hem de kurumsal yatırımcılara hizmet vermeyi hedeflediklerine işaret etti. Borsanın ne zaman kullanıma sunulacağı ise henüz net olarak açıklanmadı. EDX borsasına güç veren teknolojik altyapının, “Members Exchange” tarafından sağlanacağı belirtildi. ‘Members Exchange’in, EDX’i destekleyen Citadel, Fidelity, Schwab ve Virtu gibi şirketler tarafından 2019’da kurulan bir borsa olduğu biliniyordu.  

Citadel yöneticisi Jamil Nazarali, EDX’in CEO’su oldu 

Öte yandan; EDX, açıklamasında operasyonlarının diğer kripto para borsalarından ayrışacağını ve mevcut kripto para borsalarını etkileyen kritik çıkar çatışmalarını ortadan kaldıracağını dile getirdi. EDX’in CEO’su ise Citadel’de uzun yıllar boyunca yönetici olarak görev alan Jamil Nazarali oldu.  

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Fidelity, Citadel ve Charles Schwab’den yeni kripto para borsası
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!