Ethereum’un (ETH) PoW’a Dayalı Versiyonu ETHW’nin Piyasaya Çıkış Tarihi Belli Oldu

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

En değerli ikinci kripto para Ethereum’un (ETH) Hisse Kanıtı (PoS) sistemine geçişine tepki olarak ortaya çıkacak İş Kanıtı (PoW) versiyonunun çıkış tarihi belli oldu.

Ethereum ağının PoW sisteminden PoS sistemine geçişini sağlayacak Merge güncellemesine günler kala madencilerin güncellemeye tepki olarak geliştirdikleri iş kanıtı versiyonun piyasaya sürüleceği tarih belli oldu. EthereumPoW (ETHW) isimli proje Ethereum’un madenciliğe izin veren fork’u olarak tanıtıldı.

EthereumPoW’un resmi Twitter hesabından 12 Eylül tarihinde paylaşılan gönderide, EthereumPoW ana ağının Merge güncellemesinden 24 saat sonra başlatılacağı bilgisi verildi. Gönderide ağın başlama zamanında 1 saat önce bir geri sayım aracıyla duyurulacağı belirtildi.

Öte yandan kaynak kodların ve ChainID’nin son ana kadar açıklanmamış olması topluluktan ciddi bir tepki aldı. EthereumPoW ekibi, kaynak kodların güvenlik nedeniyle açıklanmamış olduğunu ifade etse de bilgilendirme yapılana kadar topluluk tarafında EthereumPoW’un yalnızca bir oyalama projesi olduğunu düşünen büyük bir kitle oluşmuştu.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Ethereum’un (ETH) PoW’a Dayalı Versiyonu ETHW’nin Piyasaya Çıkış Tarihi Belli Oldu
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!