Piyasa Analiz: Ethereum, Birleşmeden Önce 1.8 Bin Dolara Giderken, Bitcoin 21 Bin Doların Üzerinde Duruyor!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Merakla beklenen Birleşme etkinliğinden sadece birkaç gün önce, Ethereum 1.800 dolarlık bariyeri kırmaya yakın.

Son oynaklıktan sonra, Bitcoin bugün daha sakin görünüyor, ancak hala 21.000 doların üzerinde duruyor.

Tezos, orta büyüklükteki alt grupların en iyi performans gösterenleri arasında yer alırken, Ethereum uzun zamandır beklenen Birleşme öncesinde 1.800 dolara doğru ilerlemeye devam ediyor.

Bitcoin Yeni Haftanın En Yüksek Seviyesini Gördü

Birincil kripto para birimi, 18.500 doların biraz üzerinde altı haftanın en düşük seviyesine düştüğü için zor bir hafta geçirdi. Bu, Ağustos sonunda 20.000 doların altına düştüğü için çok fazla değer kaybetme eğilimini sürdürdü.

Ancak BTC, bu yerel dip seviyenin ardından bir miktar zemin toparladı ve 19.000 doları geri aldı. Avrupa Merkez Bankası’nın rekor faiz artırımı bile onu değiştirmedi.

Haftanın sonu yaklaştığında, varlık aslında saldırıya geçti ve 20.000 doların üzerine çıktı. Cuma günü, Bitcoin 21.000 $ ‘a ve ötesine sıçradığı için daha da etkileyici kazançlar gördü.

Son 24 saatte sakinleşmesine rağmen, BTC hala 21.700 doların üzerinde iki haftanın en yüksek seviyesini kaydetmeyi başardı. Piyasa değeri 400 milyar doların oldukça üzerinde kalırken, altcoinler üzerindeki hakimiyeti hala %39’un kuzeyinde.

piyasa analiz: ethereum, birleşmeden önce 1.8 bin dolara giderken, bitcoin 21 bin doların üzerinde duruyor! 3

Ethereum 1800 Dolara Doğru

Çoğu altcoin, son birkaç gün içinde benzer hareketlilik yaşadı ancak şimdi daha sakin duruyor. Ethereum, piyasa çöküşünün en yoğun günlerinde 1.500 doların altına düştüğü için en iyi örnek. Şimdi ise, ikinci en büyük kripto para birimi, Birleşme hızla yaklaşırken 1.800 dolara dokunmaya yakın.

Cardano, Polygon ve TRON da önemsiz günlük kazançlar kaydetti. Buna karşılık, Binance Coin, Ripple, Solana, Polkadot, Dogecoin, Shiba Inu ve Avalanche, daha büyük kapaklı altlardan biraz kırmızı renkte.

EOS ve Tezos, orta büyüklükteki alt değerlerden bir günde en fazla değeri kattı. EOS %4 artışla 1,75$’a yükselirken, XTZ %5’lik bir artışın ardından 1,7$’ın kuzeyinde işlem görüyor.

Genel olarak, tüm kripto varlıklarının kümülatif piyasa değeri birkaç milyar daha ekledi ve şu anda 1.050 trilyon doların üzerinde bulunuyor.

ethereumpiyasa analiz: ethereum, birleşmeden önce 1.8 bin dolara giderken, bitcoin 21 bin doların üzerinde duruyor! 4

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.


Post Views:
36

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
Piyasa Analiz: Ethereum, Birleşmeden Önce 1.8 Bin Dolara Giderken, Bitcoin 21 Bin Doların Üzerinde Duruyor!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!