Manila Pool Party Club NFT Nedir?

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Manila Pool Party Club, Ethereum blok zincirinde depolanan 9.000 benzersiz NFT’den oluşan bir NFT koleksiyonudur. NFXHaber olarak bu makalede Manila Pool Party Club nedir sorusuna yanıt vereceğiz. Bununla birlikte koleksiyonun mevcut fiyatına ve nasıl alınacağına da değineceğiz.

Manila Pool Party Club NFT Nedir?

Manila Pool Party Club, Özel bir NFT Kulübü ve Filipinler’i NFT’ler aracılığıyla Dünya Klasında bir turizm destinasyonu olarak gösteren İlk ve Tek NFT projesidir. Ethereum blok zincirinde yaşayan 9.000 benzersiz NFT koleksiyonudur. NFT’leri oluşturmak için kullanılan Ape, Eagle, Archer, Tiger, Lion, Cardinal, Tamaraw, Warrior, Dragon & Bulldog olmak üzere 10 Kabile veya Karakter vardır.

Manila Pool Party Club NFT’nin Amacı Nedir?

NFT projesinin ana amacı; MPPC, koleksiyonluk moda giysiler üretmek için diğer sanatçılarla işbirliği yapacak. Çoğu giysi NFT destekli olacaktır.​ MPPC Bravos sahipleri, 10 kabile (karakter) ve 13 unsur (güç) temelinde kendi hikayelerini yaratabilirler. Bravos sahipleri ayrıca NFT Art’a dayalı türev çalışmalar (ör. gömlekler, çizgi romanlar, film dizileri vb.) oluşturmak amacıyla sınırsız ticari haklara sahip olacaklardır. ​MPPC, topluluk içindeki Çevrimiçi ve IRL oyunları aracılığıyla dostluk ve dostça rekabeti teşvik edecektir. MPPC NFT sahipleri, özel Alpha Calls ve ticaret stratejilerine erişebilecekler. Filipin Turizm endüstrisindeki (tatil, özel havuzlar, restoran, kafeler) İşletme Sahiplerini kendi NFT koleksiyonlarını başlatmak için projeye dahil olacak.

Manila Pool Party Club NFT’nin Fiyatı Nedir?

Projenin koleksiyonu halihazırda OpenSea’de işleme açıktır. OpenSea verilerine göre Manila Pool Party Club, şu anda 55 NFT ile 1 ETH taban fiyatıyla işlem görmektedir. Projenin toplam ticaret hacmi 11 ETH ile dikkat çekerken koleksiyona sahip olan kişi sayısı 12’dir.

Manila Pool Party Club NFT Nasıl Alınır?

Koleksiyonları satın almak isteyen yatırımcılar ilk önce OpenSea’de hesap açmalı. Opensea’de kullanacakları Metamask gibi bir dijital kripto para cüzdanına sahip olmalıdır. Sonrasında ödeme işleminde kullanmak üzere bir miktar Ether almalı. Ardından bu Ether’i (ETH) dijital kripto para cüzdanına aktarmalı. Son adımda ise kullanıcının dijital cüzdanını OpenSea’ye bağlaması gerekmektedir. Bağlantı kurulduktan sonra kullanıcı, dilediği NFT’yi seçerek kolayca satın alma işlemini gerçekleştirebilmektedir.

Haber Kaynağı nfxhaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Manila Pool Party Club NFT Nedir?
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!