MANA’nın Son Yedi Gündeki Artışları Decentraland Yatırımcıları İçin Ne Anlama Geliyor?

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Decentraland (MANA), devam eden fiyat düşüşüyle, DappRadar’dan gelen verilere göre, geçen ay kullanıcılarını heyecanlandırmak için mücadele eden yatırımcılar için MANA’nın sakladığı şey burada. 

Son 30 günde yalnızca 576 kullanıcıyla Decentraland, platformdaki ziyaretçi sayısında %13’lük bir düşüş gördü. Ayrıca, Decentraland’de tamamlanan toplam işlem sayısı da son bir ayda düştü. Son 30 günde gerçekleştirilen 1.052 işlem ile tamamlanan işlemlerde %32,9 düşüş kaydedildi.

mana’nın son yedi gündeki artışları decentraland yatırımcıları i̇çin ne anlama geliyor? 6

Ağustos Ayında Decentraland

MANA, basın zamanında 0,8167 dolardan el değiştirdi. CoinMarketCap’e göre, 38. kripto paranın fiyatı geçen ay %32 düştü. Bununla birlikte, piyasadaki tüm metaverse jetonları arasında MANA, son yedi gün içinde en fazla kazancı elde eden Apecoin’in (APE) arkasında işlem gördü. Geçen hafta fiyatı %5 arttı. 

Önde gelen kripto para Bitcoin (BTC) ile istatistiksel olarak anlamlı bir pozitif korelasyon paylaşan MANA başına fiyat da son 24 saatte hafif bir artış gördü. Son 24 saatte fiyatta %3’lük bir büyüme ile CoinMarketCap’ten alınan veriler, tokenin işlem hacminin de o dönemde %26 arttığını gösterdi. 

Aylık fiyat düşüşüne rağmen, günlük grafikte kripto paranın Hareketli ortalama yakınsama ayrışmasına (MACD) bir bakış, 4 Eylül’de yükseliş trendinde MACD çizgisinin trend çizgisiyle kesiştiğini ortaya çıkardı. Bu, yeni bir boğa döngüsünün başladığını gösterdi. 

Tokenin Chaikin Money Flow (CMF) tarafından belirtildiği gibi, 29 Ağustos’tan bu yana MANA için satın alma baskısı kademeli olarak arttı. Basın zamanında, 0,06’da bir yükseliş trendinde konumlandı. 48’de, belirtecin Göreceli Güç Endeksi (RSI) ayrıca kuzeye doğru bir ilerleme arayan 50 nötr bölgeye geçiş yapmaya çalıştı.

decentralandmana’nın son yedi gündeki artışları decentraland yatırımcıları i̇çin ne anlama geliyor? 7

Zincir Üzerinde Analiz

MANA başına fiyat geçen ay istikrarlı bir şekilde düştüğü için 1 – 100.000 MANA jetonu sahipleri varlıklarını artırdı. İlginç bir şekilde, 100.000 ila 1.000.000 MANA jetonu tutan balinalar, jeton dağıtımına geçti.

İncelenen 30 günlük süre içinde, bu balina kategorisi %9 oranında azaltıldı. Santiment’in verilerine göre, bir ay önce aynı olan 437 adresin aksine, şu anda yalnızca 394 adres 100.000 ila 1.000.000 MANA arasında tutuluyor. 

decentralandmana’nın son yedi gündeki artışları decentraland yatırımcıları i̇çin ne anlama geliyor? 8

Genel olarak yukarı yönlü bir görünüm öngören Santiment’ten gelen veriler, token fiyatındaki düşüşe rağmen MANA’nın borsalardaki arzında tutarlı bir düşüş gösterdi. Bu tür düşüşler, bir varlığın satın alma baskısında bir artışa işaret ediyor.

decentralandmana’nın son yedi gündeki artışları decentraland yatırımcıları i̇çin ne anlama geliyor? 9

Buna ek olarak, 30 günlük MVRV, %1.037 ile çok sayıda Decentraland yatırımcısının geçen ay kâr gördüğünü ortaya koydu.

Bununla birlikte, tokenin Ortalama Dolar Yatırım Yaşı (MDIA) son 180 gün içinde uzun bir süre boyunca konumlandığında, bu MANA ağında bir miktar durgunluk anlamına gelir ve varlığın fiyatında daha fazla büyüme zor olabilir.

decentralandmana’nın son yedi gündeki artışları decentraland yatırımcıları i̇çin ne anlama geliyor? 10

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.


Post Views:
28

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
MANA’nın Son Yedi Gündeki Artışları Decentraland Yatırımcıları İçin Ne Anlama Geliyor?
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!