Golden Key Society NFT Nedir?

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Golden Key Society, kendisinin son derece etkili bir topluluğa üyeliğiniz olarak ikiye katlandığı sınırlı bir NFT koleksiyonu. NFXHaber olarak bu makalede Golden Key Society nedir sorusuna yanıt vereceğiz. Bununla birlikte koleksiyonun mevcut fiyatına ve nasıl alınacağına da değineceğiz.

Golden Key Society NFT Nedir?

Her Golden Key NFT benzersizdir ve cinsiyet, şapka, stil ve daha fazlası dahil olmak üzere 200’den fazla olası özellikten programlı olarak oluşturulmakta. Tüm tokenler yanar, ancak bazıları diğerlerinden daha nadirdir. Golden Key Society NFT’leri, Ethereum blok zincirinde ERC-721 tokenleri olarak depolanır ve IPFS’de barındırılır. Anahtar satın alma maliyeti 0,2 ETH’dir. Golden Key Society sadece bir NFT Koleksiyonu değil. Bireylerin hayatlarını büyük ölçüde iyileştirmeleri için bir fırlatma rampası.

Golden Key Society NFT’nin Amacı Nedir?

NFT projesinin ana amacı; Golden Key Society NFT’ye sahip olmak, en iyi eğitimi, ağı ve fırsatları sağlayabilecek özel bir meslektaşlar ağına Üyelik sağlar. Yılda 24’ün üzerinde konuşmacı ve dünyaca ünlü girişimciler, işadamları, yatırımcılar ve hayırseverlerle iki ayda bir görüşmeler yapılmakta. Sahipler ayrıca kitaplar, seslendirme ve web semineri etkinlikleri gibi özel içeriklere de erişebilecekler. Erişilebilirlik boşluğunu dünyanın en iyileriyle buluşturuyor. Sahipler, Golden Key Summit etkinliğine ve Golden Key Society Yarı Yıllık etkinliğine katılmaya davet edecek. Tokenler, çeşitli girişimci konferanslar ve etkinlikler için önde gelen biletleri içerecek. Üyeler başarılı meslektaşlarla ilişkiler kurmasını sağlamak için diğer saygın beyinlerle işbirliği yapacak.

Golden Key Society NFT’nin Fiyatı Nedir?

Projenin koleksiyonu halihazırda OpenSea’de işleme açıktır. OpenSea verilerine göre Golden Key Society, şu anda bin NFT ile 0.25ETH taban fiyatıyla işlem görmektedir. Projenin toplam ticaret hacmi 25 ETH ile dikkat çekerken koleksiyona sahip olan kişi sayısı 250’dir.

Golden Key Society NFT Nasıl Alınır?

Koleksiyonları satın almak isteyen yatırımcılar ilk önce OpenSea’de hesap açmalı. Opensea’de kullanacakları Metamask gibi bir dijital kripto para cüzdanına sahip olmalıdır. Sonrasında ödeme işleminde kullanmak üzere bir miktar Ether almalı. Ardından bu Ether’i (ETH) dijital kripto para cüzdanına aktarmalı. Son adımda ise kullanıcının dijital cüzdanını OpenSea’ye bağlaması gerekmektedir. Bağlantı kurulduktan sonra kullanıcı, dilediği NFT’yi seçerek kolayca satın alma işlemini gerçekleştirebilmektedir.

Haber Kaynağı nfxhaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Golden Key Society NFT Nedir?
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!