Desperate Degens NFT Nedir?

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Desperate Degens, Solana blokzincirinde inşa edilen 3000 NFT’lik bir koleksiyondur. NFXHaber olarak bu makalede Desperate Degens nedir sorusuna yanıt vereceğiz. Bununla birlikte koleksiyonun mevcut fiyatına ve nasıl alınacağına da değineceğiz.

Desperate Degens NFT Nedir?

Desperate Degens, çaresiz olanlar için yakında çıkacak ücretsiz bir NFT mint oyunudur. 3000 NFT var. Halka açık mint 27 Temmuz 2022’de UTC saat 15.00’te başladı. Ücretsiz bir mint, yani 0 ETH + GAS. Herkes cüzdan başına 2 NFT’ye kadar basabilir. Desperate Degens için lisans sözleşmesi CC0’dır. Telif hakkı yoktur. NFT’nizin sanatını herhangi bir şekilde, ticari amaçlarla bile, izin istemeden kullanabilirsiniz.

Desperate Degens NFT’nin Amacı Nedir?

NFT projesinin ana amacı; projenin web sitesine göre, “Dışarıda kripto ve NFT’lerde her şeyini kaybeden çok fazla umutsuz degen var. Onlar da herkes gibi sevgiyi ve ilgiyi hak ediyor. Ne yazık ki elimizde sadece 1700 NFT var, bu yüzden hepsini kaydedemiyoruz. Bu yüzden bir gün umutsuz bir degen kafe açmak bizim hayalimiz. Vizyonumuz, degenlerin kafede özgürce dolaşabilmeleri ve ziyaretçilerin onları evcilleştirip besleyebilmesidir. İdeal olarak, ziyaretçilerin degenleri benimsemelerini ve onlara hak ettikleri sevgi dolu evi vermelerini mümkün kılmak istiyoruz. Kulübe katılın ve umutsuzluğunuzu paylaşın. Acı ve memlerin gücüyle birlikte geçmişin intikamını alıyoruz. Bu taban fiyatı daha önce hiç görülmemiş yüksekliklere çeviriyoruz.” İfadeleri yer almakta.

Desperate Degens NFT’nin Fiyatı Nedir?

Projenin koleksiyonu halihazırda OpenSea’de işleme açıktır. OpenSea verilerine göre Desperate Degens, şu anda 1,7 bin NFT ile 0,01 ETH taban fiyatıyla işlem görmektedir. Projenin toplam ticaret hacmi 1,0 ETH ile dikkat çekerken koleksiyona sahip olan kişi sayısı 268’dir.

Desperate Degens NFT Nasıl Alınır?

Koleksiyonları satın almak isteyen yatırımcılar ilk önce OpenSea’de hesap açmalı. Opensea’de kullanacakları Metamask gibi bir dijital kripto para cüzdanına sahip olmalıdır. Sonrasında ödeme işleminde kullanmak üzere bir miktar Ether almalı. Ardından bu Ether’i (ETH) dijital kripto para cüzdanına aktarmalı. Son adımda ise kullanıcının dijital cüzdanını OpenSea’ye bağlaması gerekmektedir. Bağlantı kurulduktan sonra kullanıcı, dilediği NFT’yi seçerek kolayca satın alma işlemini gerçekleştirebilmektedir.

Haber Kaynağı nfxhaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Desperate Degens NFT Nedir?
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!