Terra Classic (LUNC) Talep Arttıkça Yükseliş Eğilimi Artıyor!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Terra Classic ve yerel jetonu LUNC, adlarındaki “Klasik” ile tanımlanabilen orijinal madeni para ve zincirdir. Terra zincirinin Mayıs ayındaki çöküşünü çalkantılı bir Haziran izledi. Mayıs ayı sonlarında çatal, LUNA ve LUNC’u oluşturdu ve yeni Terra zinciri TerraUSD’ye (UST) sabitlenmedi.

Fiyat hareketi ile ilgili olarak, LUNC Temmuz ve Ağustos aylarında sakin birkaç ay geçirdi. Eylül, madeni para artışını zirvede %160 gördü. Bir geri çekilme sürüyordu. LUNC, kısa vadeli yatırımcılara bir satın alma fırsatı sunabilir mi?

Terra Classic 2 Saatlik Grafik

terra classic (lunc) talep arttıkça yükseliş eğilimi artıyor! 3

LUNC/BUSDBir dizi Fibonacci geri çekilme seviyesi (sarı) 0,0022 dolardan 0,00059 dolara geçişe dayalı olarak çizildi. Yazının yazıldığı sırada fiyat, bu hareketin %50 geri çekilme seviyesinin hemen üzerindeydi. Güneyde, %61.8 geri çekilme seviyesi, Terra Classic için bir talep bölgesi ile birleşti.

Birkaç gün önce fiyat, 0,0034 $ işaretinden güçlü bir artış gördü. Bu artış tek başına %74 olarak ölçüldü. Önceki işlem gününde 2 saatlik grafikte güneyde %61.8 geri çekilme seviyesini test eden uzun bir şamdan görüldü.

Hafta sonu bu düşüşlere tekrar bir dönüş olabilir. Böyle bir düşüş, bir satın alma fırsatı sunacaktır. Yükseliş fikrinin geçersiz kılınması, LUNC’nin 0,000325 $ işaretine ve altına daha da düşmesine neden olacaktır.

Gerekçe

terra classicterra classic (lunc) talep arttıkça yükseliş eğilimi artıyor! 4

LUNC/BUSDGöreceli Güç Endeksi (RSI), son saatlerde nötr 50 işaretinin altına düştü. Bu, kısa vadeli düşüş momentumunu vurguladı. Ancak, momentum henüz özellikle güçlü değildi ve genel eğilim yükselişini sürdürdü. Stokastik RSI de aşırı satım bölgesindeydi ve önümüzdeki saatlerde sıçrama fikrine biraz güç kattı.

Bakiye Hacmi (OBV) çok daha cesaret vericiydi. Eylül ayında bir dizi daha düşük seviye oluşturdu. Yukarı doğru artış, LUNC için artan talebin göstergesiydi. Bu talep mitingi daha da ileriye götürebilir.

Çözüm

Göstergeler, bir geri çekilme sürmekte olmasına rağmen, önümüzdeki günlerde Terra Classic için yükseliş eğilimine işaret etti. Fiyat hareketi, 0.00036 dolar civarında iyi bir satın alma fırsatının ortaya çıkabileceğini öne sürdü.

Bitcoin son birkaç gün içinde sağlam kazançlar elde etmesine rağmen, uzun vadeli eğilimi aşağı yönlüydü. Bu nedenle, LUNC boğaları agresif bir şekilde kar almak isteyebilir.

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.


Post Views:
27

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Terra Classic (LUNC) Talep Arttıkça Yükseliş Eğilimi Artıyor!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!