Japon Hükümeti Yetkilileri NFT ile Ödüllendirdi!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Japon hükümeti, modern teknoloji alanında kendi yönetişim bölgelerindeki vatandaşların yaşamlarını iyileştirme girişimleri için yedi belediye başkanına NFT ödülleri verdi. NFT’ler, Ethereum ağı aracılığıyla Katılım Kanıtı Protokolü (POAP) kullanılarak yerel makamlara verilmiştir. NFXhaber olarak, detayları sizin için derledik.

Japonya’da Hükümet NFT Kullanımını Destekledi!

Japon yönetimi, Japon vatandaşlarına hizmet etme konusunda övgüye değer işler yapan yöneticilere ödül verdi. Bu kapsamda NFT dağıtan ilk hükümetlerden biri oldu. Ayrıca Belediye Başkanları, Japon yargı alanlarında karşılaştıkları bazı sorunların üstesinden gelmek için modern teknolojiyi kullanmaya yönelik fikirlerini sundular. Bu hükümet liderleri, vatandaşlara yardımcı olacak teknolojileri desteklemek için hükümete sundukları üst düzey girişimleri açıkladılar. Sonuç olarak, teknoloji söz konusu olduğunda devrim yaratacak fikirler bulan yöneticiler NFT ödülleri aldı.

Yedi belediye başkanı arasında Yamagata Eyaleti Belediye Başkanı Sakata da vardı. Belediye başkanı, Japonya’da yerel teslimatları gerçekleştirmek için elektrikle çalışan araçların kullanımını başlattıktan sonra hükümetten NFT ödülü aldı. Gunma yargı bölgesinin Belediye Başkanı Maebashi de bu dijital ödülden kazandı. O ve yönetimi, trafik değişikliklerini tespit etmeye ve kullanıcıları trafik koşullarından bilgilendirmek için en iyi rota hakkında gerçek zamanlı olarak güncellemeye yardımcı olan kamera yüklü mobil cihazların kullanılmasını önerdi.

Bu Belediye Başkanlarına çalışmaları için NFT’ler verilmiş olsa da NFT’ler normalde bilinen NFT’lerden biraz farklıdır. Bu yayınlanan NFT’ler, onları herhangi bir ağda devredilemez hale getirecek şekilde geliştirilmiştir. Ayrıca sadece anma ve ödül tahsisi için tasarlanmıştır. Japon NFT’leri, POAP kullanılarak Ethereum Blockchain ağı aracılığıyla yedi belediye başkanına verilmiştir. Ayrıca bu platform, Liberya Demokrat Partisi Gençlik Bürosu tarafından Liberya’daki NFT’leri siyasi etkinliğe katılanlara tahsis etmek için kullanılan platformla benzer çalışmaktadır.

Devlet NFT’leri ve Değerleri

İhraç edilen devlet NFT’lerinin alıcılar için hiçbir ekonomik değeri yoktur. Ayrıca bunlar fiat para ile takas edilememektedir. Herhangi bir NFT pazaryerine transfer edilmesi mümkün değildir. Bu özellik onları özellikle sahip olanlar için son derece nadir ve değerli kılmaktadır. Ayrıca hükümetin bu NFT’leri yayınlaması, onları benzersiz yapmaktadır. Bu NFT’lere sahip olanlar onurlandırılmaktadır. Uygulama, NFT’lerin finansal kazançlar dışında da kullanılabileceğini göstermeye yönelik iyi bir adım olarak yorumlanmıştır.

Japonya, teknolojiye olan ilgisi ve makinelerin uygulamalı bilgisayarlaştırılmasıyla tanınmaktadır. Ülke, kripto para birimlerini ayrı bir ticari varlık sınıfı olarak düzenleyen birkaç ülkeden biridir. Ayrıca ülkenin Başbakanı, geçmişte NFT’lere ve bunların uygulamalarına olan ilgisini açıkça ifade etmiştir. Japon hükümeti tarafından NFT’lerin benimsenmesi, NFT’lerin ödül olarak verilen Japonya’da yeni norm haline gelebileceği tahmin ediliyor. Bu girişim ve daha fazlası ileride Japonya’da ve kriptoyu benimsemek isteyen diğer ülkelerde görülebilecektir.

Haber Kaynağı nfxhaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Japon Hükümeti Yetkilileri NFT ile Ödüllendirdi!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!