Chainlink (LINK), Hafta Ortası Bir Sıçramadan Sonra Potansiyel Bir Çıkışa Hazırlanıyor!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Chainlink’in kripto para birimi LINK, büyük bir yükseliş hareketi için bir sonraki aday olabilir. Basın zamanında en çok trend olan kripto para birimleri arasındaydı ve fiyat hareketi bir model kırılmasına yönelebilir.

Chainlink, 7 Eylül’den bu yana güçlü bir yükseliş baskısı lehine haftanın ilk yarısında aşağı yönlü şüphenin üstesinden gelmeyi başardı.

Alt, son üç günde kabaca %20 arttı ve güçlü talebin geri döndüğünü doğruladı. Bununla birlikte, ralli, altı aylık destek seviyesinin bir kez daha dinlenmesiyle sonuçlandı ve kartlarda bir kırılma olabilir.

chainlink (link), hafta ortası bir sıçramadan sonra potansiyel bir çıkışa hazırlanıyor! 5

Bir kırılma, yeni bir yükseliş trendinin başlangıcını başlatabilir. LINK’in son beş aydır olumsuz tarafı desteklediğini göz önünde bulundurarak Chainlink yatırımcıları için hoş bir rahatlama. 7.81$’lık basın zamanı fiyat seviyesi, iki ayın en yüksek seviyesi olan 9.48$’a kıyasla hala hafif bir indirimi temsil ediyor.

LINK’in devam eden yükseliş girişimi, Temmuz ve Ağustos’taki önceki girişimine kıyasla daha güçlü bir birikimle destekleniyor. Bu, Ağustos ayının son haftasından bu yana agresif birikimin gerçekleştiğini gösteren Para Akışı Endeksi’ne (MFI) yansıyor.

chainlinkchainlink (link), hafta ortası bir sıçramadan sonra potansiyel bir çıkışa hazırlanıyor! 6

Sosyal hacmindeki artış, özellikle yaklaşan bir konferansın heyecanı nedeniyle LINK’in yukarı yönlü olduğunun altını çiziyor. Smartcon adlı etkinlik Eylül ayının sonuna doğru yapılacak. Chainlink ekibinden sunumlar içerecek.

Şeylerin zincir üzerindeki tarafında daha fazla gözlem, günlük aktif adreslerde bir artış olduğunu ortaya koyuyor. Bu artı balina işlem sayısındaki artış, devam eden yükselişten sorumlu olan bir talep dalgasını doğruluyor.

chainlinkchainlink (link), hafta ortası bir sıçramadan sonra potansiyel bir çıkışa hazırlanıyor! 7

LINK Mevcut Ralliyi Sürdürebilir mi?

LINK şu anda bir toparlanma yörüngesinde ancak hala kısa vadeli bir belirsizlik var. Riskli varlıklar için daha fazla aşağı yönlü beklentilerden kaynaklanan bir duyarlılık değişikliği, LINK’in Ağustos ayının ilk yarısındaki rallisini kesintiye uğrattı. Böyle bir sonuç önümüzdeki üç hafta içinde yine ortaya çıkabilir.

Öte yandan LINK, bazı balinaların satış baskısına rağmen toparlanmayı başardı. 1 ila 10 milyon LINK coin tutan balinalar, son iki gün içinde varlıklarını azalttı ve muhtemelen karları bozdu.

kriptoparapiyasa chainlink link 18.14.34 09 sep 2022 2048x693 1chainlink (link), hafta ortası bir sıçramadan sonra potansiyel bir çıkışa hazırlanıyor! 8

10 milyondan fazla tutan balinalar da dahil olmak üzere diğer balina kategorileri, devam eden yükselişe katkıda bulundu. Yatırımcılar, tüm balinaların biriktiği yerde oybirliğiyle sonuca dikkat etmelidir. Böyle bir sonuç, kısa vadede uzun bir yükseliş performansı beklentilerini doğrulayacaktır.

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.


Post Views:
30

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Chainlink (LINK), Hafta Ortası Bir Sıçramadan Sonra Potansiyel Bir Çıkışa Hazırlanıyor!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!