Bitcoin 2 Haftanın En Yüksek Seviyesine Gelirken, Kripto Piyasa Değeri 1 Triyon Doların Üzerine Çıktı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto piyasa değeri, Bitcoin, Ethereum ve diğerlerinden son zamanlarda elde edilen kazanımların ardından gıpta edilen 1 trilyon dolarlık işareti geri aldı.

Bitcoin, 21.500 doların üzerinde iki haftanın en yüksek seviyesine çıkarak son kazanımlarını ikiye katladı.

ATOM, XLM ve ICP en iyi performans gösterenler olarak öne çıkıyor.

Bitcoin Yeni Haftanın En Yüksek Seviyesini Gördü

Ayın başlangıcı, Bitcoin gıpta edilen 20.000 doların altına düştüğü ve onu geri alamadığı için boğalara çok fazla acı yaşattı. Durum birkaç gün önce kripto para birimi aniden altı haftanın en düşük seviyesi olan 18.500 dolara düştüğünde daha da kötüleşti.

Ancak, neredeyse anında 19.000 doların üzerine çıkarak olumlu bir şekilde tepki verdi. BTC 20.000 doların üzerine çıktığında Cuma günü daha fazla kazançla geldi.

Bu noktada MicroStrategy’nin hisselerinin bir kısmını satarak BTC alımları için 500 milyon dolar daha ayırmayı planladığı haberi ortaya çıktı. Varlık başka bir fiyat artışıyla tepki verdi ve 21.500 doların hemen üzerinde iki haftanın en yüksek seviyesine çıktı.

Şu an itibariyle biraz geri çekildi ancak hala 21.000 doların kuzeyinde duruyor. Piyasa değeri 400 milyar doları geri aldı ve altcoinler üzerindeki hakimiyeti bir miktar toparlandı ve şu anda %39’un üzerinde duruyor.

bitcoin 2 haftanın en yüksek seviyesine gelirken, kripto piyasa değeri 1 triyon doların üzerine çıktı! 3

Altcoinler Yeniden Yeşil Görüyor

Altcoin’ler, iki gün öncesine kadar BTC’den daha iyi performans gösterdi, bu, Bitcoin piyasa hakimiyeti metriğinden açıkça görülüyor, ancak çoğu şimdi daha sakin.

Ethereum, birkaç haftanın en düşük seviyesinden 1.500 doların altından sadece birkaç gün içinde 1.700 doların kuzeyine gitti. Belki de yaklaşan Birleşme’den gelen yükseliş ile körüklenen ikinci en büyük kripto bugün %1 daha arttı.

BNB, Ripple, Polkadot, Dogecoin ve MATIC benzer günlük kazançlar gördü. Cardano, bir günde en fazla değeri katan (%5’in hemen altında) ve ADA şu anda 0,5 doların üzerinde duruyor. Shiba Inu ve Avalanche %4’e kadar arttı.

ATOM, %11’lik büyük bir sıçrama ile 16$’a çıkarak en önemli kazanan oldu. XLM ve ICP de etkileyici yüzdeler ekledi.

Genel olarak, kripto piyasası değeri, günde 30 milyar dolar daha ekledikten sonra gıpta edilen 1 trilyon dolarlık işareti geri aldı.

bitcoinbitcoin 2 haftanın en yüksek seviyesine gelirken, kripto piyasa değeri 1 triyon doların üzerine çıktı! 4

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.


Post Views:
28

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bitcoin 2 Haftanın En Yüksek Seviyesine Gelirken, Kripto Piyasa Değeri 1 Triyon Doların Üzerine Çıktı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!