Wrangler Jeans, NFT Projesi Deadfellaz ile Ortaklığını Duyurdu!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Denim moda markası Wrangler Jeans, en iyi PFP NFT projelerinden biri olan Deadfellaz ile ortaklık kuruyor. Bu ortaklık, Wrangler Jeans’in NFT dünyasına ilk girişi değildir. Ancak Deadfellaz NFT projesi ile marka kalıcı bir ortaklık kurmak istemektedir. Ortaklığın neticesinde sektörde söz sahibi olunması hedefleniyor. NFXhaber olarak, detayları sizin için derledik.

Wrangler Jeans NFT Projesiyle Sektöre Hakim Olmak İstiyor!

Deadfellaz, Wrangler Jeans’in resmi hesabı tarafından retweet edilen bir tweet ile Web2 ve Web3’ün birleştiğini ifade eden ortaklığı duyurdu. Ayrıca, ortaklığı başlatmak için bir yarışmaya ev sahipliği yapacaklarını da belirttiler. Gerçek Deadfellaz tarzında, yarışma Deadfellaz hayranlarının birlikte çalışmasına olanak sağlayacaktır. Ayrıca hem fiziksel hem de dijital ödüller kazanmalarına olanak tanır. Başka bir tweet ‘daha fazla bilgi için bizi izlemeye devam edin’ çağrısıyla ilk duyuruyu noktaladı.

Bu duyuru Wrangler için bir ilk değildir. Marka NFT dünyasında daha önce çalışmalarda bulunmuştur. Bu yılın başlarında Wrangler, ‘Mr. Wrangler’, NFT marketplace, LTD.INC ve Grammy ödüllü Leon Bridges ile ortaklık kurmuştur. Bu nedenle, Horde Mother’ın NFT kreasyonu ile yakın zamanda yapılan ortaklıktan çok şey beklediklerini dile getirmektedirler.

Wrangler, Decentraland’ta!

Wrangler, Decentraland ile anlaşarak dijital giyilebilir ürünlerle markasını geçtiğimiz aylarda Metaverse taşımıştır. Marka bu anlaşmayla, markanın 75. yıl dönümü kutlamıştır. Ayrıca ilk NFT koleksiyonunu da piyasaya sürmüştür. İlk koleksiyon Leon Bridges’in imzalı dans hareketini sergileyen 75 NFT’den oluşmaktadır. NFT sahipleri, Decentraland Metaverse’te kullanım için bir çevrimiçi topluluğa erişebilmektedir. Ayrıca NFT sahipleri bu ay düzenlenecek olan özel etkinliğe katılabileceklerdir.

Bu anlaşmanın sonucunda ki ikinci koleksiyonun bu ay piyasaya sürüleceği açıklanmıştır. Ayrıca NFT’nin 1/1’i, aslen Leon Bridges için Wrangler’ın özel kot ceket ve kot pantolonunun dijital bir kopyası olacaktır. Kazanan teklif sahibi bunu Decentraland’da kullanabilecektir. Dijital kıyafete ek olarak müzayede galibi, kıyafetin fiziksel bir kopyasını alacak ve Bridges’in özel içeriğine erişecektir.

Moda Markaları NFT Alanına Girişlerini Sürdürüyor!

Önemli moda markaları, yeni moda fikirleri ve teknolojilerini keşfetmek için geleneksel moda konseptlerinin ötesine geçiş yapmaktadır. Buna en çok NFT’lerin kullanımı dahildir. Daha önce Gucci, Prada ve Burberry’nin Metaverse’e geçişlerini gördük. Ayrıca AR modası Web3’te adından sıkça söz ettirmektedir.

Diğer moda markaları da dijital giyilebilir cihazların potansiyelini ve olanaklarını araştırmaktadır. İkonik Amerikan moda yaşam tarzı markası Ralph Lauren, Roblox’ta 7/24 dijital bir mağaza açtı. Geçen sonbaharda Dolce & Gabbana, son koleksiyonunu 1,885.719 ETH’ye sattı. Bu da ortalama o dönem de 6 Milyon dolara denk gelmektedir. Bu satış o dönemde moda NFT satış rekorunu kırmıştır.

Haber Kaynağı nfxhaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Wrangler Jeans, NFT Projesi Deadfellaz ile Ortaklığını Duyurdu!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!