Pixel Vault, Özel Pazar Yeri İçin Rarible ile Anlaştı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Popüler Web3 Superhero NFT projesi olan Pixel Vault, özel bir NFT pazarı oluşturmak için Rarible ile birlikte çalışıyor. Temel olarak bu özel pazar, Pixel topluluğu için tamamen merkezi olmayan yeni bir pazar olacaktır. Pazar, önde gelen açık kaynaklı çok zincirli NFT protokolü olan Rarible protokolünün akıllı teknolojisini kullanacaktır. NFXhaber olarak, detayları sizin için derledik.

Pixel Vault NFT Marketi ve Rarible Protokolü!

Yeni ortaklık, Pixel Vault ekibinin uzun bir yaratıcı hamle serisinin sonuncusu olarak lanse edilmiştir. PUNKS Comic ve MetaHero koleksiyonlarından sorumlu olan Pixel Vault, Web3 dünyasında ve NFT çizgi romanlarının büyümesinde kesinlikle önemli bir rol oynamaktadır.

Proje genişlemeye ve geliştirilmeye devam ediyor. Ayrıca projeyi destekleyen sürekli büyüyen bir topluluk bulunmaktadır. Dahası Pixel Vault, yatırımcıların projeye olan inancını kanıtlayan 100 milyon dolarlık bir finansman turunu duyurmuştur. Şirket, Marvel ve DC Comics’e benzer bir Web3 çizgi roman evreni kurmayı hedeflemektedir. Ortaklığı duyurmak ve gelecekte birlikte nasıl çalışacaklarını açıklamak için şirketler Twitter Spaces’te bir araya geldi.

Rarible protokolü tarafından desteklenen Pixel Vault ekosisteminin özel yeri, büyüme için benzersiz bir şans sağlayacaktır. Daha düşük ücretler sağlamak birinci hedeftir. Ayrıca bir topluluk odağı ve inşa etme özgürlüğü, yeni ortaklığın faydalarından bazılardır. Rarible, her projenin bireysel ihtiyaçlarına göre özelleştirilmiş devasa bir NFT pazaryerleri ekosistemi yaratmasıyla tanınmaktadır. Şimdiye kadar MFers, Degenerate Ape Academy ve Rektguy gibi markalarla birlikte çalıştılar.

Geçtiğimiz Aylarda Pixel Vault’un Sahipleri, Eksikliklerden Şikayet Ediyordu!

Pixel Vault’un topluluk üyeleri, projenin gelişimi ve likidite problemi yaşayan token’ı PUNKS ile ilgili endişeleri ve sorunları dile getiriyor. Ünlü NFT influencerı Nathanhead.eth, geçen ay Twitter’da PUNKS token’larının bir görüntüsünü ve sıfır likidite nedeniyle onları nasıl değiştiremediğini paylaştı. Bu paylaşımdan sonra birçok kullanıcı yorumlarda projenin geleceğini sorgulamaya başladı. O dönemde güncellemeler paylaşan platform, kısa bir süre de problemleri çözemeye söz vermişti.

Pixel Vault’un Yolculuğu

Pixel Vault, kripto varlıklarını yükseltmek için hikayeler geliştirmeye odaklanan bir Web3 medya şirketi olarak tanınmaktadır. Şirket popüler PUNKS Comics, PV MintPass, MetaHero Identities projelerinin yaratıcılarındandır. Ayrıca PUNKS Comic, Bored Ape Yacht Club, GMoney ve Adidas arasındaki benzersiz bir ortaklığın parçası olduğu bilinmektedir. Geçtiğimiz yıl bu NFT’ler için parlak bir yıl olmuştur. Ayrıca Pixel, bu parlak başarının mimarlarındandır. Web3 şirketi, NFT’lerinin yaklaşık 100,00 ETH değerlemesini görmüştür.

Haber Kaynağı nfxhaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Pixel Vault, Özel Pazar Yeri İçin Rarible ile Anlaştı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!