FTX Ventures, SkyBridge Capital’in %30’luk Hissesini Satın Almayı Planlıyor!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

FTX Ventures, SkyBridge Capital’in %30’luk hissesini satın almayı planlıyor. Anthnoy Scaramucci’nin varlık yönetim şirketi olan SkyBridge Capital’in %30 hissesi kripto para borsası FTX tarafından satın alınacak.

FTX’in yatırımının bir kısmı, SkyBridge tarafından bilançosunda tutmak için kullanılacak ve şirket 40 milyon dolarlık kripto para birimine yatırım yapmaya devam edecek.

SkyBridge, FTX Yatırımını Dağıtmayı Planlıyor

FTX, kötü piyasaya rağmen yatırım yapmaya devam ediyor. Bu kez, şirketin yatırım bölümü olan Sam Bankman-FTX Fried’s Ventures, Anthony Scaramucci’nin SkyBridge Capital’inde bir hisse satın alacak.

CNBC’ye göre, Sam Bankman-Fried liderliğindeki kripto para borsasının yatırım kolu olan FTX Ventures, SkyBridge Capital’de %30 hisse satın alacak.

$FTX Ventures is taking a 30% stake in Skybridge Capital. @andrewrsorkin reports: pic.twitter.com/InSehcc0XV

— Squawk Box (@SquawkCNBC) September 9, 2022

CNBC’den Squawk Box’a göre Anthony Scaramucci’nin yatırım şirketi SkyBridge, FTX’in yatırımından elde edilen fonun bir kısmını bilançosunda tutmak için kullanacak. 40 milyon dolarlık kripto para yatırımının bir kısmı ile yatırım yapmaya devam edecek.

Tarihsel olarak, SkyBridge geleneksel hedge fonlarına odaklandı, ancak en son boğa piyasası sırasında şirket, Temmuz ayında sadece Web3 için bir fon oluşturmayı düşündüğünü gösteren söylentilerle kripto para birimlerine ve sağladıkları teknolojilere yatırım yapmaya başladı.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  Twitter, Telegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Haber Kaynağı coinnewstr.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
FTX Ventures, SkyBridge Capital’in %30’luk Hissesini Satın Almayı Planlıyor!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!