DBS Bank, The Sandbox Ile Metaverse’e Giriş Yapıyor!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

DBS Bank, The Sandbox ile Metaverse’e giriş yapıyor. The Sandbox, yeni metaverse tabanlı hizmetler sunmak için Singapur’un DBS Bank’ı ile işbirliği yaptı.

Renault ve The Sandbox’ın da yardımıyla dijital altyapısı sayesinde çeşitli alanlardaki faaliyetlerine ayak uydurabilen Metaverse, son dönemde otomotiv sektöründe kendine yer buldu. Bankacılık ve finans sektörü Metaverse için yeni bir adım attı. The Sandbox ile işbirliği içinde, DBS Bank metaverse’de gayrimenkul satın aldı.

Güneydoğu Asya’nın en büyük bankalarından biri olan DBS Bank, yeni metaverse tabanlı hizmetleri tanıtmak için blockchain tabanlı oyun platformu The Sandbox ile bir ortaklık kurdu.

The Sandbox’ın ortağı olan DBS, yaptığı açıklamada, şehir devletinde metaverse’e giren ilk banka olduğunu belirtti.

Hey #sandfam, DBS BetterWorld is coming to town. @TheSandboxGame #ForABetterWorld pic.twitter.com/b1H4F6xub9

— DBS Bank (@dbsbank) September 9, 2022

DBS CEO’su Piyush Gupta durum hakkında şu yorumları yaptı:

Son on yılda finans dünyasındaki en büyük değişiklikler dijital gelişmelerle şekillendi. Gelecek on yılda, yapay zeka ve Blockchain gibi yeni teknolojilerin yönlendirdiği değişimler, büyük bir potansiyeline sahip. Metaverse teknolojisi, gelişmeye devam ederken, bankaların müşteriler ve topluluklarla etkileşim şeklini de temelden değiştirebilir

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  Twitter, Telegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Haber Kaynağı coinnewstr.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
DBS Bank, The Sandbox Ile Metaverse’e Giriş Yapıyor!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!