Ape Vakfı, Görev Süresini 3 Ay Daha Uzatmak İstiyor!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ApeCoin DAO’nun Ape Vakfı kısa süre önce görev süresini üç ay daha uzatmak için bir teklif sundu. Vakfın önerisine göre, 30 Eylül’ü geçmemek DAO’yu tehlikeye atacaktır. Ayrıca DAO, ‘harekete geçirilebilir operasyonel prosedürlerden yoksun olduğu savunmasız bir döneme’ girecektir. BAYC topluluğu üyeleri, özellikle vakıf üyelerinin her biri altı aylık hizmet için 125 bin dolar aldığından, bu teklifi sorgulamaktadır. NFXhaber olarak, detayları sizin için derledik.

Ape Vakfı Teklifi Nedir?

ApeCoin’in resmi Twitter hesaplarına göre, topluluk sorunsuz bir geçiş sağlamak için alternatif teklifler sunmamıştır. Bu sebeple üç aylık görev uzatma talebi önerilmektedir. Bu süreçte görevi kimin devralabileceğine, seçimlerin nasıl ilerleyeceğine vb. olaylara karar verilecektir.

Teklifte kısaca şu ifadeler yer almaktadır: ‘Bugüne kadar seçimlerle ilgili bir topluluk AIP’si olmamıştır. Yönetim materyallerinde yazıldığı şekliyle seçim sürecinin belirsiz olduğunu ve yeterli ayrıntıdan yoksun olduğunu doğrulanmaktadır. Bu nedenle Ape Vakfı, ani bir sonun ApeCoin DAO’yu kaosa maruz bırakacağını savunmaktadır.

Vakıf, DAO’nun tüm yasa ve yönetmeliklerle uyumlu olmasını sağlayacağını savunmaktadır. Ayrıca, vakfın kapsamlı bir seçim çerçevesi üzerinde çalışmasına olanak sağlanacaktır. Dahası topluluğun sorunsuz bir seçim süreci üzerinde anlaşmaya varmasına da olanak tanınacaktır. Maliyetler açısından, orijinal teklifte kararlaştırılan aynı maliyetler geçerli olacaktır. Bu durum, yönetim kurulu üyelerinin görevlerini yerine getirmek için kazanç sağlamaya devam edeceği anlamına gelmektedir.

Topluluk Şimdilik Kararsız

Topluluk üyeleri, yapı eksikliği nedeniyle DAO’nun çöküşünü görmek istememektedir. Ancak birçok kişi, kurulun görev süresinin uzatılmasının ilerlemenin en iyi yolu olup olmadığını sorgulamaktadır. Şu anki Ape vakfı üyeleri sırasıyla, Alexis Ohanian (Reddit kurucu ortağı), Amy Wu (FTX Girişim ve Oyun Başkanı), Maaria Bajwa (Sound Ventures Müdürü), Yat Siu (Animoca Markalarının Kurucu Ortağı ve Başkanı) ve Dean Steinbeck (Horizen Laboratuarlarında Başkan ve Genel Danışman) şeklindedir. Topluluk üyeleri, üçüncü taraf çıkarlarına sahip olabilecek şirketlerle bağlantısı olmayan topluluk üyelerinden temsil talep etmektedir.

Bu kişiler görev sürelerince altı aylık hizmet için 125 bin dolar almıştır. Ayrıca topluluk bu öneride en fazla bunu dile getirmiştir. Topluluk maliyetli bir uzatma istemek yerine, görev süreleri boyunca bir çözümü tartışmaları gerektiğini savunmaktadır. Ayrıca bazı topluluk üyeleri, yöneticileri daha erken iletişim kurmadıkları ve toplulukta bir yönetim kurulu üyesinden beklendiği kadar aktif olmadıkları için eleştiriyor. Karşıt olarak, diğer topluluk üyeleri de ‘hayır’ oyunun başarılı olmasının tehlike yaratacağını savunmaktadır. Savunmalarında, kuruluşun yeni yöntemler bulmasının aylar alacağını dile getirmektedirler. Buna ek olarak, bazıları Vakıf üyelerinin DAO’yu ilerletmek için gerekli ağlara ve bağlantılara sahip olması konusunda ısrar etmektedir.

Haber Kaynağı nfxhaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Ape Vakfı, Görev Süresini 3 Ay Daha Uzatmak İstiyor!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!