PUMA, Metaverse Dünyasına NFT’ler ile Giriş Yapıyor!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Almanya merkezli spor giyim markası PUMA, sınırlı sayıdaki koleksiyonlarının piyasaya sürülmesiyle Metaverse’e girişini duyurdu. PUMA sanal dünyaya giriş yaparak diğer spor giyim markaları NIKE ve Adidas’ın ayak izlerini takip etti. NFXhaber olarak, detayları sizin için derledik.

PUMA Black Station Tanıtımını Gerçekleştirdi!

New York Moda Haftası sırasında spor giyim markası PUMA, sınırlı sayıda kullanılabilecek spor ayakkabılarının yanı sıra özel NFT’leri içeren ilk dijital projesini başlattı. Ayrıca Black Station, sürükleyici ve etkileşimli etkinlikler göstermeyi vaat eden şirketin Metaverse girişimidir. Açıklamalara göre bu girişim, müşterilerin gelecekte PUMA’nın sanal deneyimine uyum sağlamasını sağlayacaktır.

PUMA’nın Baş Marka Sorumlusu Adam Petrick, konuyla alakalı açıklama yaptı. Açıklamasında, ‘Black Station şirketin son yıllardaki yenilikçi ürünlerini temsil etmektedir. Marka haline geldikçe firma, marka tasarımında odak noktası olarak hizmet vermek için Black Station’ı yeniden etkinleştirmeyi gerekli görmektedir. PUMA’nın moda, spor ve diğer taleplerini karşılamak için daha yenilikçi ürün tasarımına yönelik baskısı göz önüne alındığında, Black Station gelişimi hızlandıracaktır’ dedi.

Black Station’ın ilk iki portalı, özel ve türünün ilk örneği olan Nitro NFRNO ve Nitro Fastroid’tir. Bunlar spor ayakkabılarını öne çıkarmayı hedeflemektedir. Daha da önemlisi, iki ayakkabı da PUMA’nın sanal ekosistemi için geliştirdiği NFT NitroPass platformuna bağlıdır. PUMA NFT’lerinin sahipleri NitroPass’i basmış durumdadır. Ayrıca her iki NFT’ye de erişmeleri mümkün olacaktır. Her iki NFT’nin de farklı kullanımları bulunmaktadır. Birincisi fiziksel ürünlere bağlıdır. İkincisi ise kullanıcılara tercih ettikleri ayakkabının özelleştirilmiş deneyimine erişim sağlamaktadır.

Web3 Markaların Gelişimini Hızlandırıyor!

Web3’ün ortaya çıkışı, markaların müşterilerine daha iyi hizmet vermeleri için geniş fırsatlar yarattı. Nike, Adidas ve PUMA gibi tanınmış markalar, müşterilerin hayal kırıklığını azaltmak ve erişilebilirliği daha belirgin hale getirmek için Web3’teki fırsatlardan sürekli olarak yararlanmaktadır. Müşteriler tercih ettikleri ayakkabılara erişmekte zorlandıkça üreticiler, müşterilerinin ihtiyaçları için Web3 ekosistemini kullanıyor. Ayrıca markalar, ürünlerine özel sanal bir pazar oluşturmak için Web3’ü kullanmaktadır.

Markalar, NFT’yi ürün tasarımlarına entegre ederek büyümeye devam ettikçe ayakkabı endüstrisi de gelişmektedir. Sanal ekosistem artık sadece teknoloji topluluğu için bir alan değildir. Ayrıca moda şirketleri onu kalabalık müşterileri için bir mesken haline getirmiştir. Örneğin Nike’ın sanal dönüşümü, dijital spor ayakkabı ürünü RTKFT’de uygun bir şekilde gösterilmektedir. Marka geçen aralık ayında dijital dünyaya giriş yapmıştır. Ayrıca Nike, çeşitli pazarlara hizmet etmeyi amaçladığı için NFT koleksiyonlarının pazar satışlarında bir artış yaşanmıştır.

Haber Kaynağı nfxhaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
PUMA, Metaverse Dünyasına NFT’ler ile Giriş Yapıyor!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!