Kripto Twitter spam botlarına karşı harekete geçme çağrısında bulundu

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Twitter, topluluk üyelerinin kripto alanındaki sorunları çeşitli yönlerden tartışabileceği bir platform. Ne var ki bu tartışmaları çoğunlukla “Niye kimse bunun hakkında konuşmuyor?” diyen ve şüpheli projelere veya dolandırıcı sayfalara bağlantı veren spam botları bozuyor. Topluluk da bu konuyla ilgili öfkesini gerek iğneleme gerekse sanat yoluyla aktarıyor.

No one:

Absolutely no one:

Crypto bots in replies: WHY IS NOBODY TALKING ABOUT THIS?!

— Cointelegraph (@Cointelegraph) September 7, 2022

Kripto analisti Lark Davis, Binance CEO’su Changpeng Zhao gibi davranan botların ekran görüntüsünü paylaştı. Twitter’ı da etiketleyen Davis, bu soruna çözüm bulmalarını talep etti. Analist, Twitter’ı “bot diyarı” olarak tanımlıyor.

Botların taklit ettiği Zhao da konuyla ilgili yorumda bulundu ve bot sorununa Twitter’ın yapılacaklar listesinde öncelik verilmesi gerektiğini söyledi. Binance CEO’su, bir gönderi dizisine akın eden çok sayıda taklitçisinin videosunu da paylaştı. Zhao, durumu anlamayanlar için, söz konusu gönderiye bizzat yorum yapmadığına da açıklık getirdi.

Kripto yatırımcısı Scott Melker ise spam botlarının sık olarak kullandığı “Niye kimse bunun hakkında konuşmuyor?” cümlesini büyük harflerle yazarak soruna dikkat çekti. Diğer yandan, bir sanatçı da spam tweet’leri dijital sanat kostümüne dönüştürerek kendi yorumunu kattı.

“why is nobody talking about this????” a garment made purely of crypto twitter scam messages

day 190 – My full unedited creative process for this piece below pic.twitter.com/XZq5OvSt0A

— Crypto Bushi ᵍᵐ (@thecryptobushi) August 24, 2022

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Kripto Twitter spam botlarına karşı harekete geçme çağrısında bulundu
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!