Kripto Rallisi: Bitcoin ve Altcoinler Geri Dönüyor, Ne Kadar Yükselebilirler?

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dün berbat bir gösteriden sonra, kripto piyasası büyük bir ralli yaşıyor. Bitcoin fiyatları dün %6’ya yakın düştü. Bununla birlikte, BTC o zamandan beri 19.333 dolardan işlem yapıp toparlandı. Son 24 saatte %3’e yakın arttı. 

Altcoinler, Bitcoin’den daha güçlü bir performans gösteriyor. Ethereum fiyatı dün %8 düştü. Ancak şu anda son 24 saatte %8 arttı ve 1.635$’dan işlem görüyor. Bu arada, BNB, XRP ve Solana fiyatları %5-6 arttı.

Ethereum Classic, tepetaklak hareketine devam ediyor. %25’ten fazla artmasının ardından dün %9 düştü. Ancak, son 24 saatte %10’a yakın ralli yaptı. 

Kripto Neden Geri Dönüyor?

Kripto fiyatları, şahin bir Fed olarak yatırımcılar tarafından fiyatlandırılırken mücadele etti. Ancak, kripto rallisinden yatırımcıların istikrar kazandığı görülüyor. Genel piyasa da istikrar kazandı. S&P 500 %1,8 artarken NASDAQ 100 %2,1 arttı. 

Pandemi sırasında kripto piyasası değeri arttıkça, geleneksel piyasalarla her zamankinden daha güçlü bir şekilde ilişkilidir. Beta, bir varlığın genel pazarla ne kadar ilişkili olduğunun bir ölçüsüdür. Kripto varlıklarının betası 2’dir. Bu, genel pazarın %1 artması veya azalması durumunda kripto varlıklarının iki kat daha fazla hareket etmesi anlamına gelir. 

Bu açıdan Bitcoin ve diğer kripto para birimleri teknoloji hisseleri gibi davranır. Bu nedenle, teknoloji odaklı NASDAQ ile güçlü bir şekilde ilişkilidir. NASDAQ 100 %2.1 yükseldi.

Kripto Rallisi Ne Kadar Sürebilir?

Bu kripto rallisinin uzunluğu birçok faktöre bağlı olacaktır. Ethereum birleşmesinin önümüzdeki hafta herhangi bir zamanda yayınlanması bekleniyor. Uzmanlar, kripto için son derece yükseliş olayı olacağına inanıyor. Yatırımcılar, 13 Eylül’de açıklanacak Tüketici Fiyat Endeksi verilerine de bakacak.

TÜFE verileri, Federal Rezerv’in kripto fiyatları üzerinde büyük bir etkisi olabilecek enflasyonla mücadele konusundaki duruşunu tanımlayacaktır.

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.


Post Views:
39

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Kripto Rallisi: Bitcoin ve Altcoinler Geri Dönüyor, Ne Kadar Yükselebilirler?
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!