Ethereum Merge yükseltmesine en çok ilgi duyan ülkeler açıklandı: Listede Türkiye de var!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CoinGecko, 13-16 Eylül tarihleri arasından gerçekleşmesi beklenen Ethereum Merge yükseltmesine en çok ilgi duyan ülkeleri tespit ettiği yeni bir çalışma gerçekleştirdi. Çalışma kapsamında; Ethereum Merge, ETH Merge, Ethereum, ETH, ETH Classic, Ethereum Classic, Ethereum PoW, ETH PoW, Ethereum PoS, ETH PoS, PoW ve PoS gibi Ethereum Merge’e ilişkin ifadelerin hangi ülkelerde kaç kez aratıldığını belirleyebilmek için küresel Google Trendler verileri incelendi. Daha sonra, 1 Temmuz 2022 ve 4 Eylül 2022 tarihleri arasında bu terimleri en çok aratan ülkeleri listelemek adına ülkelere birer toplam arama puanı verildi. 

Araştırma sonuçlarına göre; Singapur, Ethereum Merge yükseltmesiyle en çok ilgilenen ülke oldu. Ülkenin toplam arama puanının 377 olduğu kaydedildi. İsviçre ve Kanada ise toplam 286 arama puanıyla ikinci sıraya yerleşti. Listede İsviçre ve Kanada’yı sırasıyla; Almanya, ABD, Hollanda, Avustralya ve Türkiye takip etti. Türkiye’nin birçok ülkeyi geride bırakarak üst sıralara yerleşmesi dikkat çekti. Türkiye’de konuya ilişkin en çok aratılan ifade “Ethereum PoW” olurken ülkenin toplam arama puanı 208 olarak kayıtlara geçti. 

Ethereum Merge yükseltmesi ne anlama geliyor?

Öte yandan; Ethereum blokzincirdeki Merge yükseltmesi, kripto endüstrisi için önemli bir dönüm noktası olarak görülüyor. Yükseltme neticesinde Ethereum’un, Beacon blokzincirle birleşmesi ve Proof-of-Work’ten Proof-of-Stake’e geçiş yapması bekleniyor. Bu sayede ağın verimliliği, ölçeklenebilirliği ve güvenilirliğinin artırılması hedefleniyor.  

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
Ethereum Merge yükseltmesine en çok ilgi duyan ülkeler açıklandı: Listede Türkiye de var!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!