Y00ts NFT Koleksiyonu Kısa Sürede 6 Milyon Dolar Hacme Ulaştı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yaşanan sayısız gecikmeden sonra, Y00ts NFT koleksiyonu dün piyasaya çıktı. Piyasaya çıkmasıyla beraber şaşırtıcı istatistiklerle dikkatleri üzerine topladı. Popüler proje, 24 saatten kısa bir sürede 190 binin üzerinde SOL’a ulaştı. Bu da yaklaşık olarak 6,1 milyon dolara denk gelmektedir. Ayrıca şu anda, 160 SOL (4.900 dolar) taban fiyatıyla OpenSea’deki hacim çizelgelerinin en üstünde yer alıyor. NFXhaber olarak, detayları sizin için derledik.

Y00ts NFT Koleksiyonu

Y00ts, başarılı Solana tabanlı DeGods proje ekibinin yeni NFT koleksiyonudur. Koleksiyon 15.000 NFT’den oluşmaktadır. Sektörü ele geçirmeyi planlayan proje, NFT fikri mülkiyet haklarına bakışı değiştirmeyi amaçlamaktadır. Geçen ay proje için inanılmaz bir birikim oldu. Ayrıca bunlar sosyal medyada bolca konuya muhatap edilmiştir.

Proje benzersiz ve gizli olarak tanımlanmıştır. Projenin ivme kazanmasına yardımcı olan ilginç bir yön, ‘Yootlist bursu’ olarak adlandırılan yaratıcı whitelist ve ilgili Twitter sayfasıydı. Tweetler düzenli olarak kimlerin beyaz listeye alındığını göstererek ilerlemiştir. Ayrıca bu girişim sürece yeni bir boyut eklemiştir. Ek olarak, Y00ts ekibi T00bs adlı ikincil bir NFT koleksiyonunu da duyurdu. T00bs, Y00ts ekosistemine giriş sağlamaktadır. Ayrıca koleksiyon genel projeye ekstra bir değer katmaktadır.

Koleksiyonun İstatistikleri Dikkat Çekiyor!

Web3 veri uzmanı Crypto Slam’in verilerine göre Y00ts, ilk 24 saatinde dikkat çekici bir performans sergiledi. Açılış gününde, NFT dünyasında bu NFT’lerden birini satın almak için herkes yarıştı. Y00ts şu anda 160 SOL taban fiyatıyla işlem görüyor. Ayrıca ilk altı saat içinde, OpenSea’deki yedi günlük işlem hacmi çizelgelerinde zirveye yerleşmiştir. Satış hacmine bakıldığında, Y00ts NFT koleksiyonu basım ile çok büyük bir başarı elde etmiştir. Ancak, basım zamanına kadar birden çok sorunla karşılaştılar. Dahası, birçok insan hala basım anında sorun yaşadığını dile getirmektedir.

Basım Problemleri ve Gecikmeler

Y00ts NFT koleksiyonunun ilk olarak 5 Eylül’de basılması planlanmaktaydı. Ancak, basım zamanından kısa bir süre önce ekip, NFT sözleşmesinde bir ‘engelleyici hata‘ bulduklarını açıkladı. Y00ts kurucusu ve DeGods’un yaratıcısı frankdegods, konuyla alakalı bir özür tweeti attı. ‘Kendim ve takımım adına hayal kırıklığına uğradım ama endişeli değilim. Bugün tüm planlarımız değişmedi. Sadece bu gecikme sorununun ne kadar ciddi olduğunu anladık. Bir şekilde bu durumu düzeltmemiz gerekiyor. Bu bizim içi bir çağrıydı’ yazdı.

Bu açıklamadan kısa bir süre sonra, proje şimdi basım işlemlerini gerçekleştirmektedir. Ayrıca bedava basım projesi için büyük bir fomo oluşmuştur. Önümüzdeki haftalarda ve NFT’ler ortaya çıktığında, Y00ts’nin nasıl adapte olduğunu ve ilerlediğini daha net inceleyebileceğiz. Ancak insanların hala basım sırasında sorunlar yaşamasıyla, Y00ts NFT koleksiyonu için ideal bir başlangıç ​​gerçekleşti demek mümkün değildir.

Haber Kaynağı nfxhaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Y00ts NFT Koleksiyonu Kısa Sürede 6 Milyon Dolar Hacme Ulaştı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!