Reddit NFT Avatar Fiyatları Hayranlar Tarafından Destekleniyor!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sosyal haber platformu Reddit, NFT pazarlarından biri olan Opensea’de NFT avatarlarının ikincil satışlarını duyurmuştu. Yakın zamanda piyasaya sürülen Reddit NFT avatarları, NFT hayranlarının lansmandan sonra desteğiyle beraber Opensea Marketplace’taki ikincil satış fiyatlarında büyük bir artış yaşadı. NFxhaber olarak, detayları sizin için derledik.

Reddit NFT Avatarlarının Fiyatları Yükseliyor!

Bu yılın başlarında Reddit, Reddit sanatçılarını tanıtmak için kripto ve NFT piyasası çöküşü sırasında gelişen NFT pazarına girme planlarını açıkladı. Sosyal haber platformu, NFT pazarı Opensea’de benzersiz avatarlar üreterek bu planı ağustos ayında gerçeğe dönüştürdü. Ayrıca 52 milyondan fazla aktif kullanıcısı olan platformun avatarları, temmuz ayında yapılan duyurunun ardından piyasanın beklediğinin aksine kısa sürede piyasaya sürülmüştür. Koleksiyon, NFT hayranları için 5 ila 49 dolar arasında değişen fiyatlarla satıştadır. Koleksiyon NFT hayranlarının dikkatini çektiği için şimdiden binlerce dolarlık işlem üretmiştir.

NFT’lere, Reddit cüzdanı Vault kullanılarak ulaşılabilmektedir. Reddit, profil resimleri için çeşitli NFT avatarları edinmelerine olanak tanımaktadır. Cüzdan, halka açık olan günlük banka ödeme işlemlerini içermektedir. Ayrıca Reddit kullanıcıları, avatarları kredi kartı ve banka kartı ödeme seçenekleriyle satın alabilmektedir. Reddit, ilgili tarafların sınırlı sayıdaki avatarlardan bazılarını satın almaları halinde, avantajlar elde edeceğini açıkladı. İddialardan biri, NFT’leri Reddit içinde ve platform dışında kullanmak için lisanslı haklar elde edilecektir. Ayrıca avatarlar, orijinal NFT’lerden daha yüksek değere sahip olabilecek benzersiz NFT avatarları oluşturmak için eşleştirilebilmektedir.

Avatarlar Reddit Planlarının Bir Parçası!

Avatarlar, Polygon Blockchain ağı aracılığıyla Opensea gibi pazarlarda basan geleneksel olmayan sanatçılar tarafından geliştirilmiştir. Ayrıca Opeansea, Blockchain’ler arası pazar olduğundan, Reddit avatarları girişimci Reddit kullanıcıları arasında popüler hale gelmiştir. Avatar işlem maliyetlerinden Reddit’in kesintisi toplam ücretlerin yüzde 5’idir. Bu küçük ücret, gas ve para basma ücretlerini karşılayacaktır. Ayrıca Reddit yaratıcı programını destekleyecektir. Kalan miktar benzersiz, yüksek değerli avatarlar oluşturmak için mevcut avatarları geliştiren sanatçılara aktarılacaktır. Bu konsept, görünüşte katı olan sanal Reddit duvarlarının aşılmasını sağlayacaktır. Ayrıca onu rakiplerine kıyasla daha rahat bir sosyal platform haline getirecektir.

Reddit’in bu yılın başlarında yaptığı ilk duyuru, NFT alanında avatarların piyasaya sürülmesini içermekteydi. Ayrıca ana amaç, Reddit sanatçılarını, NFT’leri geliştirmeye ve takas etmeye teşvik etmektir. Reddit’in açıklamalarına göre, NFT pazarlarına katılan platform, sanatlarını Comics gibi sanatla ilgili alt dizinlerde sıklıkla sergileyen niş odaklı sanatçıları güçlendirecektir. Fikir aynı zamanda sanatlarını Reddit’te ilk kez yayınlayan sanatçılar için büyük bir karşılama işlevi görecektir.

Küçük NFT koleksiyonları, Reddit avatarları nedeniyle satışlarda önemli gas ücretlerini oluşturan işlem hacimlerinde kademeli olarak potansiyel bir artış görmektedir. Çok sayıda Reddit kullanıcısı olduğundan, NFT’ler Reddit kullanıcıları arasında bir standart haline gelirse, talep arttıkça NFT Avatarlarının değeri artmaya devam eder.

Haber Kaynağı nfxhaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Reddit NFT Avatar Fiyatları Hayranlar Tarafından Destekleniyor!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!