Carrieverse ve Polygon Metaverse Ortaklığını Duyurdu!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Carrieverse, Web3 oyunları, eğitim ve ticaret gibi içerikleri yansıtan bir sosyal Metaverse sitesidir. Carrieverse Metaverse projesini inşa etmek için Polygon ile yeni bir ortaklık anlaşması imzaladı. Ayrıca Ethereum ölçeklendirme çözümünün, Polygon ağında Metaverse projesini barındırması beklenmektedir. NFXhaber olarak, detayları sizin için derledik.

Carrieverse Metaverse Dünyasını Geliştirecek!

Carrieverse, Web3 oyunları, eğitim ve eğlence gibi anlamlı içerikleri barındıran bir sosyal Metaverse sitesi olarak bilinmektedir. Ayrıca, içerik oluşturucuların benzersiz kimliklerini oluşturmalarına yardımcı olacak kurumsal katılım ve araçları da desteklemektedir. Metaverse platformu, genç bireylerin gerçek yaşam aktivitelerini yeniden yaratmayı amaçlayan bir platformdur. Şirket, oyunlar, eğitim, iş ve diğer projeler gibi gerçek sosyal aktiviteleri birleştirmeyi planlamaktadır. Buna ek olarak katılımcılar, NFT geliştirebilecektir. Ayrıca, Carrieverse bir NFT koleksiyonu ile ‘SuperKola’ adlı bir P2E taktik oyunu geliştirmeyi planladığını açıkladı. Açıklamalara göre oyun, Netflix dizisi DP’nin yönetmeni Kim Bo-tong ile birlikte geliştirilecektir.

Polygon’un küresel oyun iş geliştirme başkanı Urvit Goel, Carrieverse’in oyun ekosistemini, ticareti ve NFT’leri genişletecek kapsamlı bir Metaverse projesi olduğunu belirtmiştir. Aynı zamanda ‘Carrie and Friends’ markasına dünya çapında bir farkındalık getirmeyi amaçlamaktadır. Goel, platformun büyümesine katkıda bulunacak ve başarılı olması için Polygon Blockchain araçlarını sağlayacaklarını açıklamıştır. Ayrıca Polygon’un Carrieverse ile ortak olmaktan heyecan duyduğunu da sözlerine eklemiştir.

Ethereum tabanlı bir Blockchain protokolü olarak Polygon, güvenliği korurken işlem ücretlerini düşürerek ve işlem sürelerini hızlandırarak Ethereum ağı ile çalışacak şekilde tasarlanmıştır. Polygon, karbon nötr bir platform olarak, her işlemin karbon ayak izinin tamamen dengelenmesini garanti etmektedir.

Genç Nesil ve Metaverse

Genç neslin çoğu Metaverse’te fiziksel dünyadan daha rahat zaman geçirmektedir. Yakın zamanda yapılan araştırmalar, Z kuşağı oyuncularının arkadaşlarıyla gerçek hayatta olduğundan daha fazla çevrimiçi etkileşime girerek zaman harcadıklarını göstermiştir. Sanal avatarın ortaya çıkışı, oyuncuları daha sürükleyici buldukları için Metaverse’e daha fazla uyum sağlamaktadır. Rapora göre Z kuşağı, benzersiz kimliklerini yaratarak, gerçek dünyada bulunabileceği gibi, sosyal ve ekonomik statü nedeniyle herhangi bir endişe olmadığı için Metaverse’ü kullanmakta daha rahat hissetmektedir.

İnsanlar sanal ortamda yeni arkadaşlar edinmeyi gerçek hayattan daha kolay bulmaktadır. Ayrıca yaşam tarzlarını tamamlamak için tercih ettikleri markaların Metaverse’te olmasını da istemektedirler. Bu, teknoloji ve moda endüstrilerinden birçok üst düzey markanın Metaverse’te bir temel oluşturmasına yol açmıştır. Bununla birlikte, Metaverse hakkındaki şüphelere rağmen, Metaverse dünyaları her geçen gün büyümeye devam ediyor.

Haber Kaynağı nfxhaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Carrieverse ve Polygon Metaverse Ortaklığını Duyurdu!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!