Bitcoin 6 Haftanın En Düşük Seviyesine Düşerken, Kripto Piyasası 60 Milyar Dolar Kaybetti!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ethereum yaklaşık %10 düşerken, Bitcoin 6 haftanın en düşük seviyesine düşerken, kripto piyasası değeri günlük 60 milyar doları gördü.

Bitcoin yörüngesini tersine çevirip 19.000 doların altına düştüğü için dünün kısa fiyat pompası kısa ömürlü oldu.

Birçoğu dün etkileyici artışlar kaydeden alternatif madeni paralar, ETH’nin tüm son kazanımları silmesiyle bugün de kırmızının derinliklerinde.

Bitcoin 19 Bin Doların Altına Düştü

Bitcoin geçen ayın sonunda imrenilen 20.000 dolarlık çizgiyi kaybettiğinden beri, varlık bu seviyeyi geri almak için birkaç başarısız girişimle nispeten sessiz kaldı.

Bu tür en son örnek, dün BTC’nin günlük en yüksek 20.300 $’a pompalanmasıyla geldi. Ancak orada başarısız oldu ve hızla altına döndü.

Durum, kripto para biriminin 1.000 doların üzerine düştüğü son 18 saat içinde daha da kötüleşti. Sonuç olarak, saat önce 18.500 doların biraz üzerinde altı haftanın en düşük seviyesine düştü.

O zamandan beri birkaç yüz dolar eklemesine rağmen, varlık hala 19.000 doların altında mücadele ediyor. Hal böyle olunca, piyasa değeri 360 milyar dolara düşerken, alternatif madeni paralar üzerindeki hakimiyeti %38,2 seviyesinde bulunuyor.

bitcoin 6 haftanın en düşük seviyesine düşerken, kripto piyasası 60 milyar dolar kaybetti! 3

Altcoinler Sert Kanıyor

Altcoinlerin çoğu, özellikle Ethereum ile herhangi bir bağlantısı olanlar, Birleşme ve Bellatrix yükseltmesinin etkisindeki yükseliş, kuzeydeki ikinci en büyük kriptoyu birkaç günün en yüksek seviyesine ittiğinden, dün yeşildeydi.

Bununla birlikte, altcoinler ile manzara son 24 saat içinde oldukça değişti. ETH şu anda günlük %9’luk bir düşüşle en önemli kaybedenler arasında yer alıyor. Sonuç olarak, varlık 1.500 doların üzerinde kalmak için mücadele ediyor.

Dün bir başka büyük kazanç sağlayan Ethereum Classic, 24 saatlik bir ölçekte %16’nın üzerinde düşüşle 34 dolara düştü.

Binance Coin, Ripple, Cardano, Solana, Polkadot, Dogecoin, Shiba Inu ve MATIC de şimdi kırmızının derinliklerinde ve günlük %10’a varan kayıplarla.

Alt ve orta kapak altları daha iyi durumda değil. Sonuç olarak, tüm kripto varlıklarının kümülatif piyasa değeri bir günde 60 milyar dolar gitti ve metrik 940 milyar dolara düştü.

bitcoinbitcoin 6 haftanın en düşük seviyesine düşerken, kripto piyasası 60 milyar dolar kaybetti! 4

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.


Post Views:
30

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
Bitcoin 6 Haftanın En Düşük Seviyesine Düşerken, Kripto Piyasası 60 Milyar Dolar Kaybetti!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!