Elon Musk’tan Binance CEO’sunun botlarına sitem

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ABD merkezli elektrikli otomobil devi Tesla ve uzay taşımacılığı şirketi SpaceX’in kurucu CEO’su Elon Musk, resmi Twitter hesabı üzerinden yaptığı yeni bir paylaşımda Binance CEO’su Changpeng Zhao’nun adını kullanan bot hesaplara sitem etti. Dünyaca ünlü CEO, açıklamasında paylaşımlarına gelen yanıtların yüzde 90’ının bot hesaplardan oluştuğunu dile getirdi. Paylaşımında söz konusu bot hesaplardan gelen yanıtları gözler önüne seren bir ekran görüntüsüne de yer veren Elon Musk, bu ekran görüntüsüyle Binance CEO’suna da gönderme yapmış oldu.  

Söz konusu ekran görüntüsündeki Twitter hesaplarının tümünün, Changpeng Zhao’nun adını kullandığı görüldü. Elon Musk’ın açıklaması, Twitter’da özellikle kripto tutkunları tarafından birçok esprili paylaşım yapılmasına yol açtı. Binance’in resmi Twitter hesabı da paylaşımı esprili bir dille yanıtlayarak “@Twitter lütfen, patronumu yeterince görüyorum. Onu her gün 99 kat daha fazla görmek zorunda kalmamam için bana yardım edebilir misin?” ifadelerini kullandı. 

Elon Musk, bot hesaplar nedeniyle Twitter ile mahkemelik olmuştu

Öte yandan; Elon Musk, nisan ayında yaklaşık 44 milyar dolarlık bir anlaşmayla Twitter’ı satın alacağını açıklamıştı. Fakat dünyaca ünlü CEO, yapılan satış anlaşmasını temmuz ayında tek taraflı olarak feshetmişti. İkili arasındaki kriz, platformdaki bot hesapların sayısı konusundaki anlaşmazlıktan patlak vermişti. Musk, Twitter’ın platformdaki bot ve sahte hesapların sayısını doğru bir şekilde açıklamadığını ve satın alma anlaşmasının gerçekleşmesini sağlamak için gerçek verileri gizlediğini iddia etmişti. Twitter ise iddiaları yalanlamış ve elindeki tüm verileri paylaştığına işaret etmişti. Sosyal medya devi ayrıca, Musk’a bir karşı dava da açmıştı.  

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Elon Musk’tan Binance CEO’sunun botlarına sitem
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!