Cardano, Dünyanın En Büyük DApp Mağazasına Geldi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Vasil Hard Ford yükseltmesi için gün sayan Cardano, genişlemeye devam ediyor. Yapılan son açıklama ile Cardano dünyanın en büyük DApp mağazasına geldi.

Cardano Artık DappRadar’a Geldi

Litvanya merkezli dünyanın en büyük DApp mağazası olan DappRadar, popüler bir hisse kanıtı Blockchain ağı olan Cardano’yu desteklediğini duyurdu. Hali hazırda en büyük DApp mağazası olan DappRadar, Cardano üzerinde çalışan geliştiricileri sözleşmelerini sunmaya başladığını belirtti. Aralık ayında DappRadar, mevcut topluluğunu ödüllendirmek için oluşturulan RADAR isimli yerel ERC-20 belirtecini duyurmuştu. Belirteç, kullanıcıları mağazayı zenginleştirebilecek yeni merkezi olmayan uygulamaları keşfettikleri için ödüllendirmek için kullanılıyor. Özellikle, tokenin ön satışının olmaması, onu diğer kripto projelerinin büyük çoğunluğundan ayrıştırıyor. DappRadar’ın kurucu ortağı ve CEO’su Skirmantas Januskas, şirketin kullanıcıları adil bir şekilde ödüllendirmek istediği için böyle bir yol izlediklerini açıkladı.

İlginizi çekebilir: LG, Hedera Ağında NFT Platformunu Piyasaya Sürüyor

DappRadar şu anda 30 protokolde, 10.000’den fazla dApp’i izliyor. En büyük dApp mağazası şu anda bir milyonun üzerinde kullanıcıya sahip. Yaklaşık bir yıl önce akıllı sözleşmeler başlattıktan sonra Cardano, Uniswap gibi kendi uygulamasını henüz görememişti. Son olarak Cardano topluluğunun uzun bir süredir beklediği Vasil Hard Fork yükseltmesinin 22 Eylül 2022’de gerçekleşeceği açıklanmıştı.

Haber Kaynağı www.btchaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Cardano, Dünyanın En Büyük DApp Mağazasına Geldi
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!