NFT Satışları Önceki Haftaya Göre Yüzde 26 Artış Yaşadı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

NFT satış istatistikleri, geçen haftaki 142,33 milyon dolara kıyasla bu hafta 180,43 milyon dolarlık NFT alım satımı kaydedildiğini gösterdi. Bu istatistiklere göre, NFT satışları bu hafta yüzde 26,76 artış yaşamıştır. Ethereum tabanlı NFT’ler bu hafta 79,2 milyon dolar ile hacmin büyük payını alırken, Ethereum tabanlı NFT satışları son yedi gün içinde yüzde 23,65 düşüş yaşamıştır. NFXhaber olarak, detayları sizin için derledik.

NFT Hacmi Artış Yaşadı!

Cryptoslamio tarafından toplanan ölçümlere göre, NFT satışları bu hafta bir önceki haftaya göre yüzde 26’dan fazla artış yaşamıştır. 17 farklı Blockchain ağı, geçen hafta 142,33 milyon dolar hacim kaydettikten sonra NFT satışlarında 180 milyon doların üzerinde kazanç almıştır. Bu hafta en çok satan koleksiyon, 68,65 milyon dolarlık satışla Uniswap V3 NFTV1 Polygon olmuştur. Haftanın en iyi koleksiyonunu bu hafta 7,58 milyon dolarlık satışla Bored Ape Yacht Club (BAYC) koleksiyonu takip ediyor.

Immutaswapio, Digidaigaku ve Sorare, satışlar açısından 5,9 milyon ila 7,35 milyon dolar ile ilk iki koleksiyonun hemen arkasında gelmektedir. Ethereum (ETH), 79,29 milyon dolar ile en fazla NFT satışını kaydetmiştir. Ayrıca bunu Polygon’un 69,46 dolarlık satışları takip etmektedir. Ethereum ve Polygon’u Solana, Immutable X ve Binance Smart Chain takip ediyor. Flow, önceki haftaya göre yüzde 54,19 düşüşle 2,02 milyon dolarlık satış gerçekleştirmiştir. Ayrıca bu hafta altıncı sırada yer almaktadır. Geçen hafta boyunca, Poligon (MATIC) tabanlı satışlar yüzde 620’den fazla artış yaşamıştır. Solana merkezli satışlar geçen haftaya göre yüzde 46,99 artış yaşadı. Ayrıca Arbitrum tabanlı NFT satışları ise yüzde 142,19 artmıştır. ETH tabanlı satışlar bu hafta piyasaya hakim olmuştur. Ancak Blockchain’in NFT satışları bu hafta bir önceki haftaya göre yüzde 23’ten fazla düşüş kaydetmiştir.

Haftanın İlk Üç Büyük Satışı Tanıdık Koleksiyonlarda Gerçekleşti!

Bu haftaki ilk beş satış, üç Bored Apes, bir NFTiff ve bir Cryptopunk NFT’den oluşmaktadır. Bored Ape Yacht Club 6588, dört gün önce 769,9 Ethereum’a satıldı. Bu fiyat satış sırasında ortalama 1,17 milyon dolara denk gelmektedir. Ayrıca bu hafta ki en pahalı NFT satışı olmuştur. Bored Ape Yacht 441, altı gün önce 350.000 DAI’ye, NFTiff 212 ise 175 ETH’ye satılmıştır. Satış sırasında ortalama 271.000 dolara denk geliyordu.

Bored Ape Yacht Club (BAYC), 69,95 ETH ile günün en pahalı taban fiyatına sahip koleksiyonudur. Ayrıca onu 65 ETH ile Cryptopunks taban fiyatı takip etmektedir. Castaways – The Raft, 17 Ethereum ile üçüncü en büyük koleksiyondur. Ayrıca Pegz NFT’nin taban değeri 14,69 ETH’dir. Son olarak, Mutant Ape 12,75 ETH ile beşinci en pahalı taban değerine sahiptir.

Haber Kaynağı nfxhaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
NFT Satışları Önceki Haftaya Göre Yüzde 26 Artış Yaşadı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!