Dogecoin’de (DOGE) 2 Milyon Dolardan Fazla Olan Balina Hareketlenmesi Yaşandı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dogecoin (DOGE), son zamanlarda balinaların dikkatini çeken bir kripto para birimidir. Birincisi, Binance Akıllı Zincir (BSC) balinaları 2 milyon doların üzerinde DOGE dolaştırdığından, son 24 saat meme coin için olağanüstüydü.

DogeWhaleAlert’e göre, altcoin etrafındaki balinaların faaliyetleri normalden daha fazla arttı. Her şey, parayı tutan ilk yirmi cüzdanın bilinmeyen bir cüzdana 4.42 milyon Dogecoin aktarmasıyla başladı. Daha sonra, başka bir yüksek puanlı balina 627.852 dolara çıkmadan önce, onu 327.147 dolar daha takip etti.

Balinaların katılımının yanı sıra, yatırımcıların düşünebileceği bir diğer husus, Dogecoin’in bulunduğu platformların etkinliğidir. Robinhood platformuna bir bakış, DOGE yatırımcılarının faaliyetlerini hızlandırdığının altını çizdi. Basın zamanında, bu perakende yatırımcılar, altı Robinhood cüzdanında dolaşımdaki arzın %30.14’ünü oluşturuyordu. Bu veriler DogeWhaleAlert tarafından da doğrulandı.

Bununla birlikte, DOGE’nin fiyatı sadece konsolide olduğu için herhangi bir kutlama nedeninin duraklatılması gerekebilir. Bu yazının yazıldığı sırada DOGE, son 24 saatte %13,73 oranında artan hacmiyle 0,062 dolardan işlem görüyordu. Buna rağmen, son yedi gündeki kümülatif performans -%1.96 ile negatifti. Bu düşüş, DOGE’nin son zamanlarda Shiba Inu‘dan (SHIB) daha iyi performans göstermesini engellemedi. Kısa vadede öngörülen fiyatına gelince, bir ralli beklemek çok erken görünebilir.

İlginç bir şekilde, Hareketli Ortalama Yakınsama Iraksaklığı (MACD) ayı hamlelerinden başka planlara sahip görünüyordu. Dört saatlik grafiğe göre MACD, DOGE alıcılarının (mavi) satıcıların (kırmızı) üzerinde ivmesini sürdürdüğünü belirtti.

dogecoin’de (doge) 2 milyon dolardan fazla olan balina hareketlenmesi yaşandı! 3

Ancak bu, 19-26 Üstel Hareketli Ortalamalar (EMA’lar) sıfır histogram noktasının altında kaldığı için herhangi bir yükseliş momentumunu onaylamadı. Yatırımcılar için dikkatli bir pozisyonun başka bir teyidi, Denge Hacmi (OBV) oldu. Basın zamanında, OBV 302.85 milyardı – 26 Ağustos’ta 304 milyardan minimum bir düşüş. Önemli bir düşüş gibi görünmese de, bu sadece balina dolaşımının yeterince çalışmadığı anlamına geliyordu.

Zincir içi ölçümlerine gelince, DOGE’nin aktif adresleri sadece hafif bir artışla 123.000’e ulaştı. Ayrıca, Santiment’e göre, Piyasa Değerinin Gerçekleşen Değere (MVRV) oranı %16,20 düştü. Bu nedenle, fiyat artışı beklentileri için son balina dolaşımından yararlanmak en iyisi olmayabilir.

dogecoindogecoin’de (doge) 2 milyon dolardan fazla olan balina hareketlenmesi yaşandı! 4

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.


Post Views:
55

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
Dogecoin’de (DOGE) 2 Milyon Dolardan Fazla Olan Balina Hareketlenmesi Yaşandı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!