Cardano (ADA) Fiyatı Yükselişte, Vasil Hard Fork Hazırlığı İle İlgili Tüm Detaylar!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cardano (ADA) fiyatı, kurucu Charles Hoskinson ve IOHK’nin 22 Eylül’ü Vasil hard fork için resmi tarih olarak onaylamasının ardından %6’nın üzerinde fırladı. İlginç bir şekilde, ADA fiyatı bugün sadece bir saat içinde %4 arttığı için balinalardan ve yatırımcılardan artan ilgiye tanık oluyor.

cardano (ada) fiyatı yükselişte, vasil hard fork hazırlığı i̇le i̇lgili tüm detaylar! 2

Değişimlerin ve DApp’lerin Vasil Hard Fork Hazırlığı

Cardano’nun kurucusu Charles Hoskinson ve IOHK Cuma günü, Vasil hard fork’un nihayet 22 Eylül’de gerçekleşeceğini söyledi. Merakla beklenen Vasil hard fork, önce Haziran’da, ardından Temmuz sonunda olmak üzere iki kez ertelendi. IOHK ve geliştiriciler, kapsamlı testlerden sonra sorunsuz bir ağ geçişi istedi.

Charles Hoskinson daha önce Cardano ana ağında Vasil hard forkunun büyük olasılıkla Eylül sonunda gerçekleşeceğini ima etmişti. Ayrıca, DPT’ler ve kripto borsaları tarafından hazırlıklara ilişkin ayrıntılar alındıktan sonra bir tarih açıklanacak.

Ayrıca, 1.35.3 düğümü çalıştıran SPO’lar tarafından %75 blok üretimi, 1.35.3 düğümüne yükseltme yapan üst borsalar ve düğüme karşı en iyi DApp’ler testi dahil olmak üzere Vasil sert çatalı için gerekli üç parametrenin tümü. Bu parametre %87’nin üzerine çıktı.

Binance, MEXC ve Bitrue dahil olmak üzere likidite açısından en iyi kripto borsaları arasında hard fork için “hazır”. Bu arada Upbit, Coinbase, WhiteBit, BKEX ve HitBTC “devam ediyor” ve XT.com, AAX, ChangellyPRO ve ZB.com düğüm yükseltmesi ile “başlamadı”. İlginç bir şekilde Binance, Cardano ticaret hacminin %30-40’ını oluşturuyor.

Ayrıca, ilk 10 DApp’ten 7’si testi tamamladı veya şu anda Minswap, Lending Pond, Aada, DQuadrant vb. dahil olmak üzere 1.35.3 düğümüne karşı test ediyor.

Hem borsalar hem de DApp’ler, yükseltme ve testleri beklenen 22 Eylül tarihinden önce bitireceklerini açıkladılar.

Cardano (ADA) Fiyat Kayıtları Yükselen Balina Aktivitesi ve Duyarlılığı

Cardano, Robinhood tokeni 1 Eylül’de listeledikten ve Vasil hard fork tarih onayından sonra artan balina aktivitesine tanık oluyor. ADA, son 2 günde en büyük 500 BSC balinası tarafından satın alınan en büyük token. Ayrıca Cardano, son 24 saatte en iyi 2000 B SC balinaları arasında en çok kullanılan akıllı sözleşmedir.

Cardano Topluluğunun hissiyatı da Vasil hard fork beklentisinde olumlu. Popüler Cardano balinası “ ADA Whale ” bir tweet’te Cardano’daki yükseliş hissini paylaştı.

“Cardano, Ethereum’dan bu yana büyük ölçüde bir VC ayağı olmadan bir DeFi ekosistemi sunan ilk protokoldür. Güvenlik, ademi merkeziyetçilik, topluluk ve kısa sürede başarılı olmak için verim ve Compound (Liqwid), AAVE (AADA) ve Curve/Maker (Ardana) sıralı + çok daha fazlasına sahiptir. ”

Bir sonraki direnç 0,55 dolarda. Direnç seviyesinin üzerindeki bir ralli, fiyatları yakında 1 dolara itebilir.

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.


Post Views:
35

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Cardano (ADA) Fiyatı Yükselişte, Vasil Hard Fork Hazırlığı İle İlgili Tüm Detaylar!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!