Twitter, askıya alınan NFT hesaplarını geri getirdi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Twitter, çarşamba günü sabah saatlerinde Solana (SOL) ekosisteminde NFT’lerin tanıtımıyla ilişkili dokuz hesaba erişimi askıya aldı. Bu gelişme, önümüzdeki cuma günü Solana’daki en popüler NFT koleksiyonu DeGods’un devamı niteliğindeki y00ts NFT koleksiyonunun merakla beklenen lansmanından hemen önce gerçekleşti. Solana Vakfı iletişim başkanı Austin Federa, hesaplara erişimin askıya alınmasından kısa bir süre sonra şunları söyledi:

“Hey Twitter, @y00tlist’i geri getir; Vakfın tüm reklam harcamalarını, koleksiyon geri dönene kadar durdurdum. Twitter her şeyi eski haline geri döndürmeli veya hesaplara erişimin askıya alınması hakkında sağlam bir neden göstermeli.”

Söz konusu hesaplar eski durumuna getirildi ve saat 19:00’dan itibaren de erişilebilir durumda. İlk etapta hesapların neden askıya alındığı veya kısa bir süre sonra neden yeniden başlatıldığı konusunda resmi bir açıklama yapılmadı. DeGods’un kurucusu “frankdegods” isimli kullanıcı, daha önce askıya alınan hesapların geri yüklenmesi için bir kampanya başlattı ve tek bir gönderi için 20.800’den fazla beğeni topladı.

“Birçok büyük Web 2.0 şirketi her iki tarafa da sahip olmak istiyor; hem Web 3.0 oluşturucularını cezbediyor, hem de topluluğun kontrolünü elinde tutuyor.”

Taban fiyatı şu anda 519 SOL değerindeki DeGods, yaratıcı kıyafetlere sahip 10 bin adet “sanal tanrı” koleksiyonundan oluşuyor. Proje, reklamı yapılan taban fiyatın altında satılan tüm NFT koleksiyonlarına uygulanan %33.3’lük bir tarife olan kötü şöhretli “orospu vergisi” ile tanınıyor. Koleksiyon, kısa süre önce işlem hacminde 1 milyon SOL’u aşarken, koleksiyon kurucuları da Kuzey Kore hariç her ülkede bir DeGod koleksiyon sahibinin olduğunu söylüyor.

Hey @Twitter, bring back @y00tlist – I’ve paused all Foundation adspend until they’re back

— Austin federa (@Austin_Federa) August 31, 2022

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Twitter, askıya alınan NFT hesaplarını geri getirdi
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!