OpenSea, Merge sonrası çatallanması olası NFT’leri desteklemeyeceğini açıkladı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ethereum Merge tarihi yaklaşırken, NFT pazar yeri OpenSea, yalnızca güncellenmiş hisse ispatı (PoS) blockchain ağındaki NFT’leri destekleyeceğini duyurdu.

NFT pazar yeri, Twitter üzerinden yaptığı duyuruda ekip olası fork’lar konusunda spekülasyon yapmıyor olsa da, fork NFT oluşması halinde bunların OpenSea’de listelenmeyeceğini ve yalnızca güncellenen zincirin destekleneceğini açıkladı.

Pazar yeri, ekibin Ethereum Merge’den doğavbilecek tüm sorunlara karşı hazırlandığını ve geçiş sürecinin yumuşak olması için çalıştıklarını açıkladı.

OpenSea ekibi büyük bir sorun olacağını düşünmezken, topluluğa da tüm süreci izleyeceklerini, yöneteceklerini ve kullanıcılar ile iletişimde olacaklarını açıkladı. Ayrıca geliştiricilerden Merge hakkındaki detayları Ethereum’un internet sitesinden kontrol etmelerini istedi.

OpenSea haricinde, Chainlink de Ethereum mainnet’inin PoS’a geçişini destekleme niyeti olduğunu belirtti. Ekip, geçiş sırasında yaşanabilecek sorunlara karşı hazırlanmak için elinden geleni yaptığını ekledi.

İlginizi çekebilir: Ethereum istemcisi Geth veri kaybına yol açan hata rapor etti

Diğer yandan, Ethereum’un PoW madencileri tarafından desteklenmesi olası ETHPoW fork’u ise henüz var olmamasına rağmen borsalarda 100 dolardan işlem görüyor.

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
OpenSea, Merge sonrası çatallanması olası NFT’leri desteklemeyeceğini açıkladı
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!