LG Electronics, Hedera Tabanlı Kripto Cüzdanı Piyasaya Sürmeye Hazırlanıyor!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

LG Electronics, Hedera tabanlı kripto cüzdan piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Hedera tabanlı kripto para cüzdan uygulaması, Güney Koreli elektronik şirketi LG Electronics tarafından piyasaya sürülmek üzere hazırlanıyor.

Rakip Samsung Electronics’in bu yılın başlarında attığı aynı adımı takiben LG, akıllı televizyon serisine NFT platform özelliklerini ekleyeceğini duyurdu. İşletme, kripto para piyasasıyla bağlarını korurken bir adım daha atıyor.

LG, Kripto Cüzdan Uygulamasını Yılın Sonlarına Doğru Çıkaracak

LG NFT LG, Wallypto adlı ilk kripto para cüzdanı uygulamasını 2022’nin üçüncü çeyreğinde piyasaya sürmeyi planlıyor.

Forecast News’deki habere göre LG, görünüşe göre Ağustos ayından bu yana geliştiricilerle programı beta test ediyor ve şu anda son doğrulama aşamasında. Wallypto kripto para cüzdanı, Hedera Hashgraph Blockchain’e dayanmaktadır. Şu anda Hedera’nın HTS tokenlerini kabul ediyor, ancak resmi lansmanından sonra daha fazla ağ ve tokeni desteklenmesi bekleniyor.

Tüm bunlarla birlikte Wallypto’nun, firmanın LG ThinQ Nesnelerin İnterneti (IoT) platformunda oluşturulanlar da dahil olmak üzere çeşitli LG ürünlerine bağlantılar içerdiği bildiriliyor.

LG temsilcisi konu hakkında şu açıklamalarda bulundu:

Şirket, uygulamanın pratik faydasına henüz karar vermedi, ancak ortaya çıkan teknolojik kullanım durumlarına hazırlanma aşamasında

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  Twitter, Telegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Haber Kaynağı coinnewstr.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
LG Electronics, Hedera Tabanlı Kripto Cüzdanı Piyasaya Sürmeye Hazırlanıyor!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!