Kripto piyasası çok yakında geri dönüş yapacak

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bahamalar merkezli global kripto para borsası FTX’in CEO’su Sam Bankman-Fried, kripto piyasasının mevcut durumunun uzun vadeli problem yaratmayacağı ve krizin çok yakında son bulacağını söyledi.

Milyarder CEO, Bloomberg’in “The David Rubenstein Show”unda gerçekleştirdiği röportaj sırasında, son aylarda algoritmik stablecoin ekosistemi Terra’nın çökmesi, devamında yaşanan kripto kredi krizi ve azımsanmayacak sayıda protokol ve fonun iflas etmesi gibi sorunlar, buna ek olarak tüm kripto paraları etkileyen düzeltmeler ile boğuşan kripto sektörü için işlerin yakında düzeleceğini söyledi.

“Kriptonun geri dönüş yapacağını düşünüyorum,” diyen Bankman-Fried, yine de kripto piyasasının makro piyasalar ile korelasyon gösterdiğini ve özellikle de borsaların yeniden düzeltmeye girmesi halinde kriptonun da bundan etkileneceğini ekledi.

Bitcoin (BTC) ve diğer kripto paraların fiyatlarında görülen keskin düşüşlerden de endişelenmediğini belirten CEO, ayı piyasının tabii ki zorlu bir süreç olacağını ve kimi kuruluşların başarısız olmasıyla sonuçlanacağını söylerken, “Yine de kripto sektöründen silinmesi gereken şeylerin yok olup gitmesini de sağlıyor,” diye ekliyor.

FTX CEO’su, hangi koşullarda endişelenmeye başlayacağını ise şöyle açıklıyor:

“Piyasaların daha da eridiğini görürsek, yani mesela Nasdaq yüzde 30-40 değer kaybeder, Bitcoin de 10.000 dolara gerilerse, işte o zaman sektör bir tur daha acı çeker ve bu orta-uzun vadeli bir sorun haline gelir.”

Kripto piyasası, ağustos başında yakaladığı yükseliş ivmesini ay sonuna taşıyamadı. Ayı yüzde 14 düşüş ile kapatan Bitcoin, haber yayım saati itibarıyla 19.920 dolar civarında seyrediyor.

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Kripto piyasası çok yakında geri dönüş yapacak
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!