Bitcoin Madencilik Şirketi Compass Mining’in Georgia Tesisi Kapanıyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para piyasasında düşüş yaşanırken birçok kripto odaklı şirket bu durumdan olumsuz etkilendi. Bu kez Bitcoin madencilik şirketi Compass Mining’in Georgia tesisi ABD eyaletindeki güç maliyetlerinin artmasıyla kapanma ile karşı karşıya kaldı.

Compass Mining’in Georgia Tesisi Kapanma ile Karşı Karşıya

Kriptolardaki yaşanan düşüş, madencileri de oldukça etkilemiş durumda. Kısa süre önce Bitcoin madencilik donanımı ve barındırma şirketi Compass Mining, sahibi Dynamics Mining‘in Compass’ın gerekli faturaları ödemediğini iddia ederek ikisi arasındaki barındırma sözleşmesini feshetmesinin ardından Maine merkezli barındırma tesislerinden birini kaybetmişti. Bu kez benzer bir durum Georgia tesisi için geçerli.

İlginizi çekebilir: ABD, Binance’den Kara Para Aklama Soruşturmasıyla İlgili Belge Talep Etti

Compass’ın CEO’su Thomas Heller, konu ile ilgili olarak şu şekilde açıklama yaptı:

Sitelerin sahibi yerel hizmet sağlayıcı fiyatları artırdığı için kapanıyor, bu da bitcoin madenciliği için büyük bir maliyettir ve bu da yüzde 50’den fazla bir orandır. 

Heller, Georgia sitesinin Compass müşterileri için yaklaşık 5.000 makine veya yaklaşık 15 megawatt (MW) barındırdığını söyledi. Ortak CEO, operatörün Compass için toplam 8.000 makineye veya 25 MW’a ev sahipliği yaptığını söyledi.

Haber Kaynağı www.btchaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bitcoin Madencilik Şirketi Compass Mining’in Georgia Tesisi Kapanıyor
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!