Moonbirds Geliştiricisi Proof 50 Milyon Dolar Yatırım Aldı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

NFT sektörü her ne kadar işlem hacmi bazında son dönemde düşüşte olsa da yatırımlar söz konusu olduğunda büyümeye devam ediyor. Özellikle şirketlerin projelere yaptığı yatırımların günden güne arttığı bu günlerde bir yatırım haberi de Moonbirds NFT koleksiyonunun geliştiricisi Proof‘tan geldi. Şirket A serisi yatırım durumda 50 milyon dolar yatırım almayı başardı.

Moonbirds NFT Koleksiyonu Geliştiricisi Proof, 50 Milyon Dolarlık Yatırım Aldı

NFT koleksiyonları özellikle 2021’in sonu ve 2022’nin başında büyük bir ivme yakaladı. Milyarlarca dolarlık devasa hacimlere ulaşan projeler günümüzde de yatırımları çekmeye devam ediyorlar. Son olarak a16z tarafından yönetilen ve Seven Seven Six, True Ventures, Collab+Currency, Flamingo DAO, SV Angel ve VaynerFund‘unda yer aldığı A serisi yatırım fonunda yanıtımcıları ile buluşan Proof, 50 milyon dolarlık yatırım almayı başardı.

Şirket başarıyla kapattığı yatırım turu hakkında yaptığı basın açıklamasında, toplanan bu yatırımların popüler NFT koleksiyonu MoonBirds ve geliştirilen sosyal platformların finansa edilmesinde kullanılacağını belirtti.

İlginizi çekebilir: OpenSea Polygon (MATIC) Entegrasyonunu Duyurdu

Konu hakkında konuşan Proof CEO’su Kevin Rose şu ifadelere yer verdi:

“Web3’teki en saygın yatırımcılardan bu güven oylamasının yanı sıra, bu işi uzun vadede olgunlaştırırken harika ürünler ve hizmetler sunmaya devam edecek sermayeye sahip olmak harika”

Haber Kaynağı www.btchaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Moonbirds Geliştiricisi Proof 50 Milyon Dolar Yatırım Aldı
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!