Jacob & Co’dan Bitcoin Temalı Lüks Saat

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para birimleri birçok alanda dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Bu kez ünlü saat üreticisi Jacob & Co, Bitcoin (BTC) temalı, Astronomia Solar Bitcoin adlı lüks saatinin tanıtımını yaptı.

Jacob & Co, Bitcoin Temalı Lüks Saatinin Tanıtımı Yaptı

Son dönemde kripto para sektörü birçok alanda dikkat çekme başladı. Son olarak Jacob & Co, Bitcoin (BTC) temalı, Astronomia Solar Bitcoin adlı lüks saatinin tanıtımını gerçekleştirdi.

Jacob & Co tarafından tanıtılan yeni kripto içerikli lüks saat, sadece randevu ile Cenevre Saat Günleri’nde Ağustos ve Eylül ayları arasında incelenebilecek.

İlginizi çekebilir: Bitcoin (BTC) Teknik Analizi – 31 Ağustos 2022

Jacob & Co, konu ile ilgili olarak şu şekilde açıklama yaptı:

Aynı zamanda Astronomia Solar Bitcoin, sınırlı sayıda sergilenecek. Saatin üzerinde yer alan dönen bir Bitcoin logosu, sarı safir güneş, 1 ayar elmas ay ve altın dünya; alevli bir reaktör ve minyatür bir siyah roket gemisiyle tamamlanıyor. Tüm bu semboller, soyutlamadan gerçeğe, merkeziyetsizlikten finansal sistemin temel dayanağına kadar ilk kripto para biriminin ortaya çıkış hikayesini anlatıyor.

Şirket ayrıca yeni Bitcoin temalı sınırlı üretim saati, kripto para birimi alanına adanmış bir saat olarak adlandırıyor.

Haber Kaynağı www.btchaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Jacob & Co’dan Bitcoin Temalı Lüks Saat
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!